x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Maria şi Antonio, câştigătorii celui de-al şaptelea sezon Mireasa. Finala show-ului de la Antena 1, lider de audiență

Maria şi Antonio, câştigătorii celui de-al şaptelea sezon Mireasa. Finala show-ului de la Antena 1, lider de audiență

de Redacția Jurnalul    |    11 Iul 2023   •   16:00
Maria şi Antonio, câştigătorii celui de-al şaptelea sezon Mireasa. Finala show-ului de la Antena 1, lider de audiență

După câteva luni intense de competiţie, sezonul şapte al show-ului Mireasa a ajuns la final ieri la Antena 1. Hatice şi Mihai, Cătălina şi Vlad, Daiana şi Dani, Simona şi Andrei şi Maria şi Antonio sunt concurenţii care și-au construit poveștile de dragoste până în ultima clipă a sezonului şapte. Potrivit tradiției, telespectatorii au decis cine merită premiul cel mare în valoare de 40.000 de Euro. La scurt timp după ce a primit rezultatele voturilor, Simona Gherghe a anunțat că Maria şi Antonio sunt câștigătorii celui de-al şaptelea sezon al reality-show-ului matrimonial de la Antena 1. Gala finală Mireasa s-a impus ca lider detaşat de audienţă, la nivelul tuturor categoriilor de public.

Telespectatorii au urmărit în număr foarte mare finala emisiunii Mireasa 2023, difuzată ieri la Antena 1. Așadar, conform datelor oferite de Kantar Media, la nivelul publicului comercial, 21-54 Urban, Antena 1 a fost ieri, în intervalul de difuzare al emisiunii 13:58 – 16:57, lider de audienţă, cu 2.7 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 22%, urmată de Pro TV, cu 2.4 puncte de rating și 19.7% cota de piață. Şi la nivelul întregului public urban, emisiunea de la Antena 1 a fost lider detaşat de audienţă, cu 3.9 puncte de rating şi 19.1% cota de piaţă, urmată de această dată de Kanal D, cu 2.6 rating şi 12.9% cota de piaţă. De asemenea, la nivelul publicului din toată țara, Antena 1, cu finala Mireasa, a fost cel mai urmărit post de televiziune, cu o audiență medie de 4.1 puncte de rating și 20% cota de piață, urmată de Pro Tv cu 3 puncte de rating şi 14.8% cota de piaţă.

Emoții mari în marea finală Mireasa sezonul 7, în care mai multe cupluri au spus ”DA” în fața ofiţelului de stare civilă și a publicului. Îmbrăcați în cele mai frumoase ținute de nuntă, mirii și miresele acestui sezon au strălucit în poate cea mai importantă zi din viața lor. După ce și-au jurat iubire și au spus ”DA” în fața ofițerului de stare civilă, finaliștii sezonului 7 Mireasa au dansat valsul mirilor. După tăierea tortului miresei, Simona Gherghe primit cecul și a anunțat cuplul sezonului 7 Mireasa. Emoțiile au dominat atmosfera, iar fericirea a fost maximă pentru tinerii care au câștigat suma de 40.000 de Euro. Locul 5 a fost ocupat de Simona şi Andrei, locul 4 de Dani şi Daiana, locul 3 de Cătălina şi Vlad, locul 2 de Hatice şi Mihai, în timp ce Maria şi Antonio au fost desemnaţi marii câştigători ai sezonului 7 Mireasa.

Un nou sezon al reality show-ului Mireasa va putea fi urmărit începând din 28 august, la Antena 1. Înscrierile se pot face deja pe pagina https://casting.a1.ro.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Sursa:Kantar Media

 

Copyright:ARMADATA S.R.L.

 

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Analiza este facuta pe target-urile 21-54 Urban si National

Perioada 10 iulie 2023

 

 

×
Subiecte în articol: mireasa