x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Mărturisire șocantă pe Insula Iubirii: ”Am căzut în ispită! Recunosc, în prima zi...”

Mărturisire șocantă pe Insula Iubirii: ”Am căzut în ispită! Recunosc, în prima zi...”

10 Apr 2019   •   18:10
Mărturisire șocantă pe Insula Iubirii: ”Am căzut în ispită! Recunosc, în prima zi...”

Un nou sezon irezistibil Insula Iubirii va avea premiera pe 22 aprilie, de la ora 20.00, la Antena 1, iar surprizele nu întârzie să apară!

La doar cinci zile distanță de cea mai intensă experiență trăită, în cel de-al patrulea sezon, Insula iubirii a primit o nouă serie de concurenți dispuși să își expună relațiile. Astfel, în timp ce foștii concurenți încă încercau să învețe să trăiască de acum înainte cu consecințele faptelor lor, alte cupluri la fel de încrezătoare și de determinate să câștige lupta cu ispitele, au pornit pe drumul de 10.000 de kilometri convinși că iubirea lor va triumfa.

Emisiunea-test ajunsă deja la al cincilea sezon îi va face în continuare pe concurenți să se regăsească în situații pe care cu greu reușesc să și le explice. ”Asta e, am căzut în ispită! Recunosc, în prima zi... Cum să pleci de acasă, să faci planuri și... Nu știu ce se întâmplă cu mine, eu nu sunt așa, dar cred că toate se întâmplă cu un sens în viață”, va mărturisi unul dintre concurenții abia sosiți în Thailanda! Cine este acesta și cum i s-a schimbat complet viața în doar câteva ore, telespectatorii pot afla începând cu data de 22 aprilie, de la ora 20.00, la Antena 1,

 

 

 

×