x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Nelly, în lacrimi la Ultimul Trib: „Trebuie sã ne trãim viaţa, pentru cã nu ştii ce se poate întâmpla!”

Nelly, în lacrimi la Ultimul Trib: „Trebuie sã ne trãim viaţa, pentru cã nu ştii ce se poate întâmpla!”

15 Feb 2019   •   12:26
Nelly, în lacrimi la Ultimul Trib: „Trebuie sã ne trãim viaţa, pentru cã nu ştii ce se poate întâmpla!”

Se strâng tot mai mult rândurile în Ultimul Trib, competiţie difuzatã în fiecare vineri, la Antena 1, iar emoţiile şi dorul de casã, resimţite tot mai puternic de cãtre participanţi încep sã îşi spunã cuvântul dupã mai bine de şase sãptãmâni petrecute pe insula africanã. Astfel, în momentul în care a aflat care ar fi premiul pus la bãtaie de Octavian Strunilã într-una dintre probele ediţiei din aceastã searã, respectiv o noapte într-o vilã de lux şi, cel mai important, un telefon acasã, Nelly a fost copleşitã de emoţii.

„Eu aş vrea sã nu primesc acel premiu. Pentru mine a suna acasã înseamnã a o suna pe mama. Mai e puţin şi mã voi întoarce şi mama n-o sã mai fie acolo. Aş fi vrut sã îi povestesc cum a fost aici. Aş fi vrut sã mã vadã, sã vadã cât de mult m-a schimbat aceastã experienţã. Şi sã se bucure odatã cu mine de norocul pe care l-am avut sã fiu aici. Aici am învãţat sã apreciez ceea ce am în acest moment. Trebuie sã ne trãim viaţa, pentru cã nu ştii ce se poate întâmpla!”, a mãrturisit concurenta. Startul în concurs a fost unul dificil pentru antrenoarea de fitness Nelly Condeescu, care chiar la sosirea în Madagascar a primit vestea teribilã ca mama ei a pierdut lupta cu cancerul şi s-a stins din viaţã.

Lupta însã continuã pe insula africanã, iar dupã ce sãptãmâna trecutã, Alex Filip a pãrãsit Ultimul Trib, învins la duel de cãtre Silviu Geandrã, în seara aceasta urmeazã o probã decisivã pentru ambele echipe – jocul de salvare. „Nimeni nu vrea sã piardã şi sã ajungã din nou la duel, astfel cã sunt pregãtiţi de o luptã care pe care. Ne apropiem de etapa finalã a competiţiei, aceea în care vor rãmâne doar şase concurenţi care vor lupta unul împotriva celuilalt pentru marele premiu de 100.000 de euro. Pânã atunci însã, mai au trei probe de foc: un joc de salvare, unul de nominalizare şi unul de duel!”, va povesti Octavian Strunilã. Cum se vor descurca cei şapte concurenţi rãmaşi în luptã, telespectatorii Antenei 1 vor vedea vineri, 15 februarie, de la ora 22.00, într-o nouă ediție a emisiunii Ultimul Trib.

×
Subiecte în articol: Ultimul Trib