x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Premieră la Insula Iubirii, în cel de-al optulea sezon al reality show-ului de la Antena 1: partenerii au fost despărţiţi fără să apuce să îşi ia rămas bun

Premieră la Insula Iubirii, în cel de-al optulea sezon al reality show-ului de la Antena 1: partenerii au fost despărţiţi fără să apuce să îşi ia rămas bun

de Redacția Jurnalul    |    12 Iul 2024   •   15:00
Premieră la Insula Iubirii, în cel de-al optulea sezon al reality show-ului de la Antena 1: partenerii au fost despărţiţi fără să apuce să îşi ia rămas bun

O decizie fără precedent a fost luată la Insula Iubirii, după doar câteva ore de la ajungerea cuplurilor în Thailanda, demonstrând, o dată în plus, faptul că în acest sezon, nimic nu mai este la fel.

 

Cel mai dur test de fidelitate, ce va avea premiera luni, marţi şi miercuri, de la 20.30, la Antena 1, şi-a demonstrat încă o dată dramatismul, marcând şi o premieră de-a lungul celor opt sezoane. Fără niciun anunţ în prealabil şi fără a avea nici cea mai mică bănuială, atunci când se aşteptau mai puţin, partenerii din cuplu au fost despărţiţi.

În cel de-al optulea sezon al celui mai dur test de fidelitate, Insula le-a demonstrat din prima celor cinci cupluri cât poate fi de surprinzătoare. Fără a avea nici cea mai mică bănuială asupra a ceea ce avea să se întâmple curând, cele mai multe dintre partenerele din cuplu nici nu au apucat să îşi sărute partenerii în semn de rămas bun, astfel că anunţul lui Radu Vâlcan le-a lăsat de-a dreptul fără cuvinte.  

 „Dragile mele, de acum începe testul vostru aici, pe Insula Iubirii! A sosit momentul să faceţi cunoştinţă cu vila în care veţi locui următoarele 21 de zile, dar nu singure, nu cu partenerii voştri, ci alături de ispite!”, le-a dezvăluit Radu. Astfel, cel mai fierbinte reality show şi-a arătat încă o dată adevărata faţă: paradisul în care emoţiile ating cote ameţitoare, fiecare relaţie riscă în orice clipă „să ia foc” şi adevărul iese la iveală întotdeauna!

„Nu mă aşteptam nicio secundă!”, „Toate am fost şocate, chiar nu ne aşteptam!”, „Nu pot să cred că nu am apucat nici să îmi iau ” sau „A fost şocant, mai ales că mie îmi place să ştiu dinainte ce se va întâmpla!”, au fost doar câteva dintre declaraţiile fetelor, la puţin timp de la sosirea în Thailanda.

Insula Iubirii a demonstrat astfel, încă o dată, cât este de surprinzătoare. Cele cinci cupluri care au avut curajul să intre în cel mai dur test al relaţiilor, abia acum realizează că acesta începe şi că nimic din ce va urma nu va fi uşor sau comod. Un lucru însă este sigur: niciun plan făcut acasă nu poate ţine pasul cu realitatea de pe insulă. Reacţiile concurentelor şi ale partenerilor lor vor putea fi urmărite chiar în cadrul premierei noului sezon Insula iubirii, luni, de la 20.30, la Antena 1.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: Insula Iubirii premiera reality show