x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Prezentatorul iUmor Dan Badea, despre cum răsfață femeile din familia sa

Prezentatorul iUmor Dan Badea, despre cum răsfață femeile din familia sa

07 Mar 2019   •   18:50
Prezentatorul iUmor Dan Badea, despre cum răsfață femeile din familia sa
Sursa foto: Mihai Stetcu

Prezentatorul iUmor Dan Badea are mare grijă de toate femeile din familia sa și nu doar în zile de sărbătoare, după cum povestește acesta.

”Eu tind să cred că m-am ținut de toate promisiunile făcute față de mama încă din copilărie, ba chiar și de cele făcute față de bunici. Le spuneam că atunci când o să fiu mare o să le duc bomboane, ciocolată, iar acum la fiecare două săptămâni merg în vizită la ei și asta fac! Iar pe mama eu am dus-o prima dată în Vama Veche, ca să îi arăt unde mă distrez eu”, a povestit noul prezentatori iUmor.  

În fiecare sâmbătă, de la ora 20.00, la Antena 1, jurații iUmor Delia, Mihai Bendeac și Cheloo vor avea de jurizat numerele unor concurenți neașteptați, din întreaga lume, dar vor fi nevoiți să se reîntâlnească și cu unii pe care sperau, probabil, să nu îi mai vadă vreodată. Iar pentru situațiile controversate în care unul dintre cei trei era supărat că un concurent nu a fost suficient de bun pentru a obține suficiente voturi, se întrevede o soluție – jurații vor putea folosi o ”carte verde”, care le va da ocazia să devină antrenori pentru un concurent și să îl ajute să revină cu un număr mai bun!

Concurenții care primesc minimum două ”Thumbs up” vor putea fi apoi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite iUmor, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediții va fi anunțat luni, în cadrul emisiunii Observator 16.00, și se va califica direct în finală!

Mai mult, în fiecare săptămână, fiecare emisiune iUmor va fi însoțită de o ediție specială, distribuită exclusiv pe AntenaPlay.ro, unde abonații pot vedea tot ce se întâmplă în culise și vor avea acces nelimitat și necenzurat la numere integrale din cel de-al șaselea sezon și momente care nu s-au văzut la televizor. 

 

 

 

×
Subiecte în articol: dan badea