x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV S-a transformat în Lady Gaga și a cântat în hamuri, deasupra scenei, deși îi e frică de înălțime

S-a transformat în Lady Gaga și a cântat în hamuri, deasupra scenei, deși îi e frică de înălțime

06 Mar 2019   •   15:07
S-a transformat în Lady Gaga și a cântat în hamuri, deasupra scenei,  deși îi e frică de înălțime

Joi, 7 martie, de la ora 20.00, la Antena 1, Lady Gaga vine, cu o înfățișare specială, la “Scena misterelor”, să cânte “Poker Face”, într-un decor desprins din Lumea Mărilor. Iar vedeta care s-a ascuns în spatele măștii a avut ceva de tras, transformată în acest personaj.

Mai întâi de toate, vedeta a trebuit să-și controleze teama de înălțime. Cum urma să cânte prinsă în hamuri și suspendată la aproape patru metri deasupra scenei, a avut nevoie de încurajările întregii echipe ca să poată face asta. Apoi, din cauza complicatei măști pe care a purtat-o, vedetei i-a fost destul de dificil să respire, pe parcursul orelor în care a stat deghizată. Nu în ultimul rând, a fost nevoie de o cantitate de două ori mai mare de diluant special pe bază de alcool decât în mod normal pentru ca, la finalul momentului său, masca să i se poată desprinde de pe față.

Cine este celebritatea care se ascunde în spatele spectaculoasei măști, telespectatorii Antenei 1 vor descoperi joi, 7 martie, de la ora 20.00, în cea de-a doua ediție  a show-ului “Scena misterelor”, prezentat de Dan Negru.

×