x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Semifinaliștii Ultimul Trib încearcă să își facă planuri pentru ultimele jocuri: ”Va fi următorul care ne va părăsi”

Semifinaliștii Ultimul Trib încearcă să își facă planuri pentru ultimele jocuri: ”Va fi următorul care ne va părăsi”

22 Mar 2019   •   10:35
Semifinaliștii Ultimul Trib încearcă să își facă planuri pentru ultimele jocuri:  ”Va fi următorul care ne va părăsi”

În cursa pentru marele premiu din Ultimul Trib, patru concurenți din cei 21 de participanţi au mai rămas în semifinală și se pregătesc acum pentru o nouă probă, în aceastã searã, de la ora 22.30, la Antena 1, când cel care va ieși pe ultimul loc va ajunge direct la duel. 

Sorin Brotnei, Mircea Zamfir, Daniel Chiriță și Silviu Geandră sunt cei care au demonstrat că nu au doar calități fizice, ci și răbdare, îndemânare și stăpânire de sine. Fiecare este fericit de performanța de a ajunge în semifinală însă, în același timp, apropierea de marele premiu face ca presiunea să fie tot mai mare.

”Ce se întâmplă acum, pe ultima sută de metri, este multiplicat! Și durerile de mușchi, și oboseala, parcă nu ne mai odihnim bine, hrana nu ne mai ajunge. A plecat Ioana, urmează o nouă eliminare, experiența se închide ușor-ușor”, spune Mircea Zamfir, în timp ce Sorin Brotnei se gândește la drumul lung parcurs până în această etapă. ”Eu sunt mulțumit de ce am reușit să fac până acum, iau totul gradual, joc cu joc, încerc să dau tot ce pot și dacă se întâmplă să ies, nu pot decât să fiu mulțumit de ce am reușit să realizez până acum”, a spus Brotnei.

În acest timp, Silviu Geandră încearcă să facă previziunile pentru finala Ultimul Trib care se apropie cu pași repezi. ”Dacă e să mă iau după ce am văzut până acum, cred că Chiru va fi următorul care ne va părăsi. Noi știm că e destul de obosit, era descurajat, dar a reușit să se adune și să treacă de Ioana, care nu a fost un oponent foarte puternic pentru el. Eu mă văd în finală cu Sorin, sper să nu mă autoflatez, dar deja simt că am făcut mult aici ajungând până în ultimii patru”, a spus Geandră.

Daniel Chiriță nu se lasă însă intimidat și promite că mai are încă multe de dovedit. ”Mai bine să creadă că sunt la jumătate de turație, de mâine începe adevărata competiție, vă spun sincer că o să le fie foarte greu cu mine”, a spus Chiru.

 Cum se vor descurca cei patru în cursa pentru marele premiu, telespectatorii pot afla în aceastã searã, de la 22.30, la Antena 1, într-o nouă ediție Ultimul Trib.

×
Subiecte în articol: Ultimul Trib