x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Verdict nedorit de Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, aseară, la Chefi la cuțite:  egalitate între echipele lor. Show-ul culinar, lider incontestabil de audiență

Verdict nedorit de Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, aseară, la Chefi la cuțite:  egalitate între echipele lor. Show-ul culinar, lider incontestabil de audiență

de Redacția Jurnalul    |    01 Iun 2023   •   13:00
Verdict nedorit de Sorin Bontea și Florin Dumitrescu,  aseară, la Chefi la cuțite:  egalitate între echipele lor. Show-ul culinar, lider incontestabil de audiență

Seară de sacrificiu la Chefi la cuțite pentru toate cele trei echipe: cel de-al nouălea battle s-a încheiat cu egalitatea între tabăra lui Florin Dumitrescu și cea a lui Sorin Bontea. Verdictul le-a impus astfel celor doi Chefi să trimită o parte dintre concurenții lor la duel, în timp ce Cătălin Scărlătescu a avut emoții pentru întreaga sa echipă la proba eliminatorie. Finalul serii a venit cu o veste proastă chiar pentru el: Iulia Istrate, concurenta lui Chef Scărlătescu, a părăsit ieri seară competiția.

Difuzată în intervalul 20:30 – 23:44, ediția Chefi la cuțite de ieri seară a ocupat primul loc în topul audiențelor pe toate targeturile. Pe segmentul de public comercial, a înregistrat 7.6 puncte de rating și 28.6% cotă de piață, în timp ce postul de pe locul secund, Pro TV, a obținut 4.9 puncte de rating cu 18.5% cotă de piață. Pe intersecția cu Las Fierbinți, Antena 1 a înregistrat 5.8 puncte de rating și 23.1 cotă de piață, iar Pro TV a obținut 5.4 puncte de rating și 21.8% cotă de piață. Și la orașe, show-ul culinar Chefi la cuțite s-a situat pe primul loc, înregistrând 8.4 puncte de rating și 24% cotă de piață, în timp ce ocupantul locului 2, Pro TV, a obținut 4.6 puncte de rating și 13.1% cotă de piață. Chefi la cuțite s-a impus ca lider de piață și la nivel național, cu 7.8 puncte de rating și 22.6% cotă de piață, în timp ce Pro TV a înregistrat 5.8 puncte de rating și 17% cotă de piață. În minutul de aur 22:23, ediția de aseară Chefi la cuțite a fost urmărită de aproape 1,8 milioane de telespectatori.

Totodată, Antena 1 s-a impus ca lider de audiență și pe intervalul orar prime time (19:00 – 23:00), înregistrând pe segmentul de public comercial, cu vârste cuprinse între 21 și 54 de ani, 5.9 puncte de rating și 24.4% cotă de piață, în timp ce postul TV de pe locul secund, Pro TV, a obținut 5.2 puncte de rating și 21.7% cotă de piață. Antena 1 și-a păstrat supremația în prime time și pe segmentul urban, cu 6.7 puncte de rating și 20% cotă de piață, în timp ce postul de pe locul doi, Pro TV, a înregistrat 5.5 puncte de rating și 16.4% cotă de piață. Locul 1 în topul audiențelor prime time i-a revenit Antenei 1 și la nivelul întregii țări, cu 6.1 puncte de rating și 19.1 cotă de piață.

Postul TV Antena 1 a ocupat primul loc și pe întregul interval orar 02:00 – 26:00, înregistrând pe tronsonul comercial 2.6 puncte de rating și 22.1% cotă de piață, în timp ce postul de pe locul secund, Pro TV, a obținut 2.5 puncte de rating și 21.1% cotă de piață. Ierarhia s-a păstrat pe intervalul whole day și pentru publicul urban, Antena 1 înregistrând 3 puncte de rating și 18% cotă de piață, în timp ce ocupantul locului 2, Pro TV, a obținut 2.7 puncte de rating și 16.3% cotă de piață.

Ieri seară, cei trei jurați și echipele lor au dus o luptă grea în bucătăria Chefi la cuțite, doi dintre ei dând peste cap organizarea de la bancurile de lucru cu amuletele aruncate-n joc. Chef Dumitrescu a ales să folosească avantajul care i-a permis să schimbe un concurent din echipa lui cu un altul dintr-o echipă adversă – astfel, Luna Morgaciova a intrat în echipa lui Chef Bontea, iar locul ei în tabăra lui Chef Dumitrescu a fost luat de Constantin Onuț. De cealaltă parte, Chef Bontea și-a debusolat oponenții cu amuleta care le-a impus acestora să gătească în ștafetă câte doi, schimbându-se la fiecare trei minute.

Rezultatul nu a fost, însă, pe placul niciunuia dintre ei. Aseară a fost egalitate între tabăra lui Florin Dumitrescu și cea a lui Sorin Bontea, astfel că fiecare dintre ei a fost nevoit să aleagă o parte dintre concurenții săi pentru a intra la proba eliminatorie – în timp ce Cătălin Scărlătescu și-a trimis întreaga echipă la testul individual. La finalul serii, el a fost și cel care a pierdut un concurent, Iulia Istrate părăsind competiția. Săptămâna viitoare, luni, marți și miercuri, de la 20:30, presiunea crește în bucătăria Chefi la cuțite cu noi confruntări din ce în ce mai dificile.

 

 

Sursa: Kantar Media            

Copyright: ARMADATA S.R.L.                     

Date prelucrate de către departamentul Research Antena Group                     

Analiza este făcută pe target-urile 21-54 Urban, Urban și Național

Perioada 31 mai 2023

×