x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Start fulgerător pe Drumul Zeilor, în cursa Asia Express, duminica aceasta, la Antena 1: concurenții au parte de cel mai greu început al aventurii din toate cele șapte sezoane

Start fulgerător pe Drumul Zeilor, în cursa Asia Express, duminica aceasta, la Antena 1: concurenții au parte de cel mai greu început al aventurii din toate cele șapte sezoane

de Redacția Jurnalul    |    31 Aug 2024   •   00:40
Start fulgerător pe Drumul Zeilor, în cursa Asia Express, duminica aceasta, la Antena 1: concurenții au parte de cel mai greu început al aventurii din toate cele șapte sezoane

Marea premieră a sezonului 7 Asia Express aduce la Antena 1, duminică, 1 septembrie, de la ora 20:00, un start fulgerător pe Drumul Zeilor. Cele nouă echipe de vedete sunt propulsate în competiție într-un ritm nemilos, ajungând încă de la primele misiuni să experimenteze cel mai auster stil de viață în vârf de munte, să se întreacă într-o cursă spectaculoasă cu elefanți și să descopere o comunitate unică pe Terra: tribul femeilor cu gâtul lung, ascuns pe înălțimile muntoase din nordul Thailandei.

Cel mai dur reality show al momentului, prezentat de Irina Fodor, începe în doar două zile la Antena 1, cu un maraton de cinci ediții consecutive: duminică de la ora 20:00 și de luni până joi, de la 20:30.

După trei zboruri și aproximativ 30 de ore, concurenții ajung în nordul Thailandei, în Chiang Rai, punctul de pornire într-o cursă nebună, care nu-i va lăsa să se odihnească. Fără niciun moment de respiro, echipele au parte de un start cu totul neașteptat – cel mai greu început al competiției din toate cele șapte sezoane. ”Disperare, panică... M-am simțit paralizată”, a declarat Ioana State, la momentul primirii primului plic roșu, atunci când se aștepta mai puțin. ”Toți eram zombi”, a comentat Andrei Ursu. ”Am înlemnit!”, a spus Oana Paraschiv, în timp ce coechipierul ei, Mihai Găinușă, a descoperit cu uluire cel dintâi indiciu misterios, care se cerea descifrat în ritm de urgență: ”Eram șocat de plic. Practic, aia era misiunea: descurcați-vă!”.

Chiar dacă sunt obosiți și au multe bagaje, concurenții se văd nevoiți să-și revină cât mai rapid din șocul startului fulgerător. Luptându-se cu confuzia și presiunea timpului, echipele se avântă pe un traseu necunoscut, spre o destinație care le va dezvălui o fațetă inedită a Thailandei: un loc ascuns pe hartă, unde bogata cultură tribală își păstrează rădăcinile seculare. ”A fost de parcă ne-am fi teleportat. Din primele 10 minute pe traseu am simțit că suntem în cealaltă parte a lumii”, a povestit Adrian Nartea. ”Ce peisaje fantastice! Mă simțeam ca într-un film”, a mărturisit Nicolai Tand. Departe de orașele cu ritm trepidant, în mijlocul triburilor de munte din nordul Thailandei, concurenții vor petrece prima noapte, confruntându-se cu o misiune care îi va scoate complet din confortul vieții de zi cu zi, lăsat în urmă la plecarea pe Drumul Zeilor. De la culmile progresului din marile metropole la cel mai auster cadru de viață din vârf de munte, concurenții fac un salt amețitor pe Drumul Zeilor, în căutarea emblematicelor rucsacuri Asia Express. După o cursă spectaculoasă cu elefanți, vor ajunge în inima unei alte comunități fascinante din Thailanda: tribul femeilor cu gâturile lungi, cunoscute în întreaga lume pentru inelele purtate la gât, care fac parte din imaginea lor distinctivă, ca simbol al frumuseții și grației.

Anca Țurcașiu și prietena ei, actrița Andreea Samson, Mihai Găinușă și Oana Paraschiv, colega lui de radio, Nicolai Tand și Sorin Brotnei (nașul și finul), Betty Salam și Cătălin Vișănescu, comedianții Ioana State și Mane Voicu, content creator-ul și antreprenoarea Carmen Negoiță și sora ei, Andreea, Victor Slav și iubita lui Selina, Adi Nartea și prietenul lui, actorul Cosmin Vîjeu, Andrei Ursu și iubitul lui, Vlad Condurache sunt vedetele care pornesc în această competiție. Fără telefon, cu doar un dolar pe zi, fără transport și cazare asigurate, concurenții vor avea de parcurs un traseu de 7.000 de kilometri, din Thailanda în Malaezia și apoi în Indonezia – Bali fiind destinația marii finale a sezonului 7. Cum vor face față începutului greu și ritmului trepidant al cursei telespectatorii vor descoperi pe 1 septembrie, de la ora 20.00, la Antena 1. După prima săptămână cu cinci ediții consecutive, programul de difuzare va reveni la patru ediții săptămânale: duminica de la ora 20.00 și de luni până miercuri, de la 20.30.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×