x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV WRS și Emilian, transformare de zile mari la Te cunosc de undeva! „Așteptam un personaj ca ăsta din prima ediție a sezonului trecut“

WRS și Emilian, transformare de zile mari la Te cunosc de undeva! „Așteptam un personaj ca ăsta din prima ediție a sezonului trecut“

de Redacția Jurnalul    |    19 Apr 2023   •   23:00
WRS și Emilian, transformare de zile mari la Te cunosc de undeva!  „Așteptam un personaj ca ăsta din prima ediție a sezonului trecut“

Cel de-al patrulea episod Te cunosc de undeva!, sezonul 19, va fi unul cu melodii din toate colțurile lumii, coregrafii spectaculoase și explozie de culoare. De o transformare de zile mari vor avea parte şi WRS şi Emilian, câştigătorii sezonului trecut, cărora ruleta le-a adus personajele Cardi B şi Ozuna. Cei doi au mărturisit că așteptau asemenea personaje încă din prima ediție a sezonului de anului trecut. Performance-ul lor din fața juraților, cum s-au descurcat celelalte șapte cupluri, dar și ce note a primit fiecare echipă, telespectatorii pot vedea sâmbătă, de la 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

WRS și Emilian vor interpreta cunoscuta piesă reggaeton „Taki Taki“, pe care Cardi B și Ozuna au lansat-o alături de Selena Gomez și DJ Snake. „Iubesc personajul acesta! Îl iubesc, îl iubesc! Sunt atât de fericit că ne-a picat la ruletă“, a exclamat WRS, bucuros că se va transforma în extravaganta cântăreață de peste ocean. „Așteptam un personaj ca ăsta din prima ediție a sezonului trecut“, a mărturisit Emilian.

La antrenamente, câștigătorii sezonului 18 Te cunosc de undeva! au fost conștiincioși, atenți la fiecare detaliu. „WRS și-a construit un dorsal à la Cardi B dintr-o canadiană, și mai mult am dansat decât am cântat, dar nu-i o problemă; piesa este floare la ureche pentru ei“, a dezvăluit Crina Mardare, profesoara de canto a transforming show-ului.

WRS și Emilian au mers entuziasmați și la antrenamentul de actorie. „Deja am filmat și videoclipul, doamna Adriana“, a spus Emilian, în timp ce bunul său prieten a mărturisit: „O iubesc, o ador, mă uit la interviuri cu ea, îmi plac piesele… Cum se spune: ador, trăiesc! N-aveți, doamna Adriana ce să ne mai învățați astăzi, pentru că suntem bine“. „Cu Ozuna și Cardi B nu poate fi decât un show sexy. Ei s-au amuzat la antrenamente, bineînțeles. Eu am încercat să-i mai relaxez puțin, pentru că sunt foarte serioși, muncesc mult. Fiind câștigătorii sezonului trecut, le este frică de toate săgețile care sunt îndreptate asupra lor din partea noastră. Și, bineînțeles, așteptările sunt mult mai mari“, a precizat Adriana Trandafir, profesoara de actorie.

Momentul creat pe scena transforming al show-ului a fost spectaculos, iar jurații, dar și ceilalți concurenți s-au bucurat pentru cei doi. „Mă enervați cât sunteți de talentați! Sunteți enervant de buni“, a spus Pepe la scurt timp după ce WRS și Emilian și-au încheiat performance-ul.  „Mi-a plăcut că ați cântat în Do minor, adică în original. (...). Mi-a plăcut această apariție a ta, WRS – această apariție princiară, exact ca o regină. Mi-a plăcut textul piesei și ți l-ai însușit. Deci, nu faci nimic la suprafață și intri adânc în personaj la toate detaliile. Iar tu, Emilian, ai făcut un Ozuna în proporție de 99,9%“, a punctat Ozana Barabancea.

Momentele integrale ale celor opt cupluri de la Te cunosc de undeva, notele primite de la jurați, dar și dificultățile întâmpinate la antrenamente, telespectatorii le pot urmări sâmbătă, începând cu ora 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: Te cunosc de undeva!