x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Yoga și tratamente ayurvedice pentru vedetele Asia Express

Yoga și tratamente ayurvedice pentru vedetele Asia Express

04 Mar 2019   •   18:15
Yoga și tratamente ayurvedice pentru vedetele Asia Express

Luni seară, de la 20:00, pe Antena 1, cinci echipe continuă traseul celui mai dur reality show, în cea de-a doua etapă din India. Echipa imună, Ana Morodan și Teleșpan, vor fi cei care vor decide astăzi plecarea în cursă a colegilor, în funcție de strategia lor de joc. Și pentru că orice călătorie autentică în India presupune și practicarea celei mai cunoscute tradiții spirituale locale, yoga, vedetele vor fi provocate să exerseze diferite poziții ale acestei practici fizice: ”Asta am aflat și eu acum, că fiecare poziție de yoga are o poveste, un mesaj, o denumire.”, va spune CRBL.

 

Așa se face că diseară fiecare cuplu va primi un program personalizat de yoga, ce promite să înlăture frustrările și diversele tensiuni acumulate în cursă. Cu toate acestea, fiecare antrenament va trebui practicat pentru o perioadă de timp, stabilită de câștigătorii de luni seară, Ana Morodan și Teleșpan. În vreme ce unii se vor relaxa înainte de o zi încărcată cu misiuni grele, alte cupluri vor avea de recuperat timpul petrecut meditând.

 

Tot în această seară, vedetele vor cunoaște îndeaproape cultura indiană și se vor bucura de un spectacol colorat și fascinant al dansului Kathakali, considerat a fi unul din cele mai spectaculoase forme teatrale. Concurenții nu vor sta departe nici de zona gastronomică, iar o misiune în care vor fi nevoiți să rețină mirosul unor ingrediente locale, ca mai apoi să prepare o băutură folosită în tratamentele ayurvedice le va da bătai mari de cap.

 

Care va fi cea de-a doua echipă care câștigă imunitatea în prima etapă din India, dar și care sunt cuplurile ce se vor afla în pericol de a se califica automat la cursa pentru ultima șansă, telespectatorii Antena 1 pot vedea diseară, de la ora 20:00, într-o nouă ediție Asia Express- Drumul Elefantului.

×
Subiecte în articol: Asia Express