x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Lupta se ascute, la “Chefi la cuțite” Chef Florin Dumitrescu: “Nu mă călcați pe coadă, că înnebunesc!”

Lupta se ascute, la “Chefi la cuțite” Chef Florin Dumitrescu: “Nu mă călcați pe coadă, că înnebunesc!”

07 Ian 2019   •   11:53
Lupta se ascute, la “Chefi la cuțite”  Chef Florin Dumitrescu: “Nu mă călcați pe coadă, că înnebunesc!”

“Războiul” dintre chef Cătălin Scărlătescu, chef Florin Dumitrescu și chef Sorin Bontea continuă disearã, de la ora 20.00, într-o nouă ediție “Chefi la cuțite”, la Antena 1. Va fi o seară tensionată atât pentru chefii care, la un moment dat, vor răbufni, cât și pentru concurenții care nu-și vor putea ascunde animozitățile.

Cea de-a cincea confruntare pe echipe a celui mai iubit cooking show, “Chefi la cuțite”, va fi jurizată în această seară de oameni cu mult curaj, care călătoresc mult: piloții de raliu. “Nu-ți inspiră nimic culinar categoria despre care vorbim, sigura chestie care poate m-ar inspira ar fi faptul că toți sunt barbați”, este de părere chef Florin Dumitrescu.

Tema primei probe va fi mâncarea în straturi, iar cele trei ingrediente obligatorii sunt: foietaj, cartof și paste. Pentru că a câștigat ultimul battle, chef Sorin Bontea este cel care are privilegiul să aleagă ingredientul care îi convine pentru echipa sa și să le împartă după bunul plac pe celelalte două echipelor concurente.

Asta este jocul, poate să se supere pe mine și Florin, și Cătălin. Acum ce să fac, să iau eu ce e mai greu și să le dau lor ce e mai ușor? Doamne ferește!, spune Bontea. Cum a făcut chef Bontea împărțirea ingredientelor, telespectatorii Antenei 1 vor vedea luni seara.

Situația se complică la “Chefi la cuțite”, în momentul în care un concurent de la echipa galbenă vine la bancul de lucru al echipei roșii, fapt ce îl enervează pe chef Florin Dumitrescu. Pe parcursul probei, conflictul escaladează între Florin Dumitrescu (echipa roșie) și Cătălin Scărlătescu (echipa galbenă). “Băi, fraților, nu mă călcați pe coadă, că înnebunesc!”, spune chef Dumitrescu. Rămâne de văzut ce poziție va adopta chef Bontea (echipa albastră), în această situație, dar și cum se va încheia acest episod tensionat dintre ceilalți doi chefi.

Luni seară, chefii Bontea și Dumitrescu vor lupta în câte patru bucătari, în vreme ce chef Scărlătescu va intra în luptă cu echipa completă, de șase concurenți. Cine va câștiga cea de-a cincea confruntare pe echipe, cine sunt cei care intră la duel, dar și care va fi verdictul plin de tensiune al testului individual, telespectatorii Antenei 1 vor vedea disearã, de la ora 20:00, într-o nouă ediție “Chefi la cuțite”, prezentată de Gina Pistol.  

 

×