x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Media Premiera Adela se vede gratuit pe AntenaPlay

Premiera Adela se vede gratuit pe AntenaPlay

16 Ian 2021   •   09:01
Premiera Adela se vede gratuit pe AntenaPlay

Premiera serialului Adela se vede gratuit pe  AntenaPlay, timp de 7 zile. Utilizatorii platformei au ocazia să participe şi la un concurs, ce pune la bătaie 10 abonamente valabile un an de zile pe AntenaPlay. Cele mai creative 10 răspunsuri la întrebarea “Ce personaj ţi-a plăcut şi de ce?” vor fi premiate aici: https://antenaplay.ro/adela-concurs.

Produs de Ruxandra Ion şi Dream Film Production, serialul Adela va putea fi urmărit în fiecare joi, de la 20:30, pe Antena 1 şi online pe AntenaPlay. În fiecare joi, telespectatorii vor putea urmări povestea serialului ce se bucurã de o echipã de producţie cu o vastã experienţã în lumea serialului, dar şi de o distribuţie de excepţie.

Anca Sigartău, Marian Râlea, Carmen Ionescu, Mihai Călin, Andreea Ibacka, Anca Androne, Bogdan Talaşman, Cristina Ciobănaşu, Vlad Vîlciu, Maria Buză, Marius Rizea, Nuami Dinescu, Dominique Lăcătuş, Elena Mogîldea, Ioana Ginghină, Răzvan Fodor, Mircea Gheorghiu, Alina Florescu, Vlad Gherman, Tatiana Şelaru, Răzvan „Krem” Alexe, Ştefana Darzeu, Teodora Păcurar, dar şi protagoniştii Mara Oprea, Oana Moşneagu şi Alecsandru Dunaev vor putea fi urmăriţi în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1, dar si online pe AntenaPlay, în Adela.

Platforma AntenaPlay este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă sau laptop.

×
Subiecte în articol: adela AntenaPlay