x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Media Premiera Te cunosc de undeva!, lider detaşat de audiență pe toate segmentele de public

Premiera Te cunosc de undeva!, lider detaşat de audiență pe toate segmentele de public

01 Mai 2022   •   10:02
Premiera Te cunosc de undeva!, lider detaşat de audiență pe toate segmentele de public
Sursa foto: ©Mihai Stetcu

​​​​​​​Prima ediție a celui de-al 17-lea sezon al show-ului Te cunosc de undeva!, câștigată de cuplul Alexia Ţalavutis şi Dima Trofim, cu o transformare de senzaţie în Michael Jackson – Thriller s-a impus aseară ca lider detaşat de audiență, pe toate segmentele de public. Emisiunea prezentată de Alina Pușcaș și Pepe a adunat în fața micilor ecrane peste 1.7 milioane de telespectatori la nivelul publicului din toată țara, în minutul de maximă audiență, de la ora 22:07.

Așadar, conform datelor oferite de Kantar Media, la nivelul publicului comercial, 18-54 Urban, Antena 1 a fost aseară, în intervalul de difuzare al emisiunii Te cunosc de undeva! (20:00 – 00:06), lider de audienţă, cu 7.1 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 26.2%, urmată de Pro TV, cu 5.7 puncte de rating și 21 % cota de piață. La nivelul întregului public urban, diferenţa a fost însă mult mai mare, emisiunea de la Antena 1 impunându-se ca lider detaşat de audienţă, cu 8.3 puncte de rating şi 24.1% cota de piată, în vreme ce Pro TV înregistra atunci doar 5.2 puncte de rating şi 15.1% cota de piaţă. De asemenea, la nivelul publicului din toată țara, Antena 1 a fost cel mai urmărit post de televiziune, cu o audiență medie de 7.4 puncte de rating și 20.5% cota de piață, urmată de Pro Tv cu 6.5 puncte de rating şi 17.9% cota de piaţă.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Spectaculosul joc al transformărilor a început în forță în cel de-al 17-lea sezon Te cunosc de undeva!, cu personaje dintre cele mai diverse, muzică live și multă voie bună. Cele 8 cupluri de concurenți au intrat în joc cu mult entuziasm, iar jurații Ozana Barabancea (canto), Andreea Bălan (coregrafie), Cristi Iacob (actorie) și Aurelian Temișan (all the show) au fost impresionați de felul cum aceștia și-au pregătit primele roluri oferite de ruleta personajelor.

Ilona Brezoianu şi Florin Ristei au deschis în forţă spectacolul transformărilor, aducându-i pe scena Te cunosc de undeva! pe Loredana şi Zdob şi Zdub, Paula şi Maria i-au adus pe rockerii italieni de la Maneskin în faţa juraţilor, în vreme ce Emi şi Cuza s-au transformat în Connect R şi Smiley, cu a lor piesă Rita. Ana şi Monica Odagiu au făcut spectacol cu interpretarea Telephone, a lui Lady Gaga & Beyonce, în timp ce Pepe s-a confruntat cu... el însuşi, adus pe scena Te cunosc de undeva! de către Carmen Chindriş şi Romică Ţociu. Anisia şi Ionuţ au făcut un show de zile mari cu transformarea în Boggie Wonderland, iar Jazzy Jo şi Zarug i-au lăsat pe toţi fără cuvinte cu transformarea în Freddie Mercury şi Montserrat Caballé. Spectacolul transformărilor a fost închis de către Alexia şi Dima, cu o transformare de senzaţie în Michael Jackson – Thriller, moment cu care şi-au adjudecat şi marele premiu al serii.

Momentele coregrafice ale serii au fost susținute de Furnix Team, baletul condus de Furnica, în vreme ce profesrii de canto - Crina Mardare şi de actorie - Adriana Trandafir i-au antrenat pentru transformările din această săptămână.

Cum se vor descurca cele 8 cupluri de concurenți cu noile roluri atribuite lor de năstrușnica ruletă a personajelor, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbăta viitoare, de la ora 20:00, în cea de-a doua gală a celui de-al 17-lea sezon al show-ului Te cunosc de undeva!.

 

Sursa:Kantar Media

 

Copyright:ARMADATA S.R.L.

 

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Analiza este facuta pe target-urile 18-54 Urban, All urban si National

Perioada 30 aprilie 2022

 

 

×
Subiecte în articol: Te cunosc de undeva!