x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden 10 pentru “Om Bun”

10 pentru “Om Bun”

de Catalina Iancu    |    12 Feb 2008   •   00:00
10 pentru “Om Bun”
Sursa foto: Bogdan Iuraşcu/

Oamenii buni din muzică se reunesc într-un spectacol special şi într-o zi specială. La 29 februarie va avea loc, la Sala Palatului, Gala “Om bun”, un superconcert care adună zece folkişti cu nume de renume.

Oamenii buni din muzică se reunesc într-un spectacol special şi într-o zi specială. La 29 februarie va avea loc, la Sala Palatului, Gala “Om bun”, un superconcert care adună zece folkişti cu nume de renume.

Crema folkului românesc se stânge în ultima zi din Făurar. Cei zece pentru “Om bun” sunt, în ordinea numerelor de pe tricou, Victor So­ca­ciu, Vasile Şeicaru, Mircea Baniciu, Mircea Vintilă, Ducu Bertzi, Dinu Olăraşu, Daniel Iancu şi Pavel Stratan. Singurele două doamne prezente pe scenă în seara de gală vor fi Tatiana Stepa şi Ada Milea. De altfel, Ada Milea şi Pavel Stratan sunt pentru prima dată prezenţi în calitate de invitaţi la Gală. Vom avea, începând cu ora 19:30, mai bine de patru ore de folk. Aşadar, patru ceasuri de aplicare a pansamentelor pentru suflet.

 

PÂNĂ CÂND ŞI PÂNĂ UNDE... Concertul-maraton, format din recitaluri unul şi unul, va fi prezentat de Adrian Ivaniţchi. Care dacă vrea va şi cânta. Corul “vânătorilor... de vânt” se va aduna pentru câteva piese la începutul şi la finalul spectacolului. Printre melodiile interpretate în grup se vor număra “Om bun”, “Ploaia care va veni” şi”Vânare de vânt”. Aşa cum ne-au obişnuit cantautorii la fiecare ediţie, va fi un spectacol 100% live.

Biroul Executiv al lui Victor Socaciu se va reuni în plen, Mircea Vintilă umblă (cu) Brambura, iarMircea Baniciu va fi acompaniat la clape de Vladi Cnejevici. Sperăm să se (re)întâlnească şi “stea cu stea”, adică Tatiana Stepa şi Vasile Şeicaru, care au cântat pentru prima dată împreună la Folk You!.

Evenimentul pus la cale (ca de obicei) de Victor Socaciu este organizat de Fundaţia culturală “Om Bun”, Asociaţia Culturală “Dracula” şi Music Management.

Biletele costă 35, 50 şi 70 de RON şi pot fi procurate de la Sala Palatului, Magazinul Muzica, dar şi de pe www.biletedelatati.ro.

 

catalina.iancu@jurnalul.ro

×
Subiecte în articol: antimonden