x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden 14 pompieri au stins masina Ancai Turcasiu

14 pompieri au stins masina Ancai Turcasiu

20 Mar 2004   •   00:00

Cunoscuta interpreta Anca Turcasiu si sotul ei, Cristi Georgescu, au trait clipe de cosmar in noaptea de joi spre vineri.

Autori inca neidentificati au incendiat masina marca Tico, de culoare visinie, ce apartine solistei. In jurul orei doua noaptea, vecinii au vazut autoturismul in flacari si au anuntat imediat pompierii Capitalei.

FARA PAGUBE. Norocul Ancai Turcasiu a fost ca locuieste in apropierea Brigazii de Pompieri "Dealul Spirii" si, in mai putin de cinci minute, doua masini si 14 pompieri militari au venit la fata locului, stingand focul. Pagubele nu sunt foarte mari, mai exact a ars bara de protectie din fata si cablul electric de la motor. Imediat a sosit si un echipaj de la Politia Rutiera si criminalistica, toate indiciile conducand la ideea ca masina a fost incendiata. Sub automobil au fost gasite lemne carbonizate si cartoane. Anca Turcasiu nu a coborat in parcare pentru a da vreo declaratie Politiei, acest lucru lasandu-l in seama sotului ei, Cristi Georgescu.

SOC. Contactata telefonic, interpreta ne-a declarat: "Sunt foarte afectata de acest incident si de aceea nu pot sa comentez foarte mult pe marginea celor intamplate. Nu cred sa am dusmani care sa recurga la astfel de fapte, eu banuiesc ca cineva vrea raul locatarilor din aceasta zona, pentru ca au mai fost masini incendiate. Pentru a iesi din starea de soc, sotul meu mi-a adus un cadou inedit, un pui de pisica". De precizat ca Anca Turcasiu canta in fiecare week-end la Salonul Spaniol, iar recent a devenit imaginea campaniei lansata de TVR, intitulata "Ia-ma acasa, de Pasti". Este o campanie de ajutorare a copiilor orfani, alaturi de Anca fiind implicati fostul campion mondial de box Mihai Leu, capitanul dinamovist Florentin Petre si redactorul TVR Timisoara, Dite Dinesz. (Horatiu Tudor)

×
Subiecte în articol: antimonden