x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden 15 titluri de Miss înregistrate la OSIM

15 titluri de Miss înregistrate la OSIM

de Dana Andronie    |    31 Aug 2008   •   00:00
15 titluri de Miss înregistrate la OSIM

MESERIE  ●  Arhitectul italian Emanuel Kermany are o bază de date cu 6.000 de fete frumoase
Ambrose Bierce spunea că frumuseţea este puterea cu care o femeie farmecă un iubit şi înfricoşează un soţ.



MESERIE  ●  Arhitectul italian Emanuel Kermany are o bază de date cu 6.000 de fete frumoase
Ambrose Bierce spunea că frumuseţea este puterea cu care o femeie farmecă un iubit şi înfricoşează un soţ.

Dacă femeia este dotată din plin cu frumuseţe, bineînţeles că îi place să guste cît mai mult din putere, participînd la diferite concursuri de miss. Un arhitect italian, pe numele său Emanuel Kermany, a înregistrat la OSIM nu mai puţin de 15 titluri de concursuri de frumuseţe. Miss Cinema, Miss Manele, Miss Vacanţa, Star Boys, Miss University, Miss Plaja sînt doar cîteva nume marca Emanuel Kermany. Este clar că arhitectului îi place să aleagă Miss-uri sau Mister-i. În cei şapte ani de muncă asiduă prin Agenţia "Luna Di Miele", acesta a agonisit o arhivă care conţine peste 6.000 de nume de fete frumoase.

BOMBĂ! Şi în acest an a avut loc, la Hotelul Palm Beach din Mamaia, Miss Plaja, concurs de frumuseţe etichetat de unii ca fiind "cel mai mare din ţară". Noi nu contestăm acest lucru, doar subliniem că această competiţie durează o lună şi jumătate (are 12 ediţii/ an) şi costă în jur de 70.000 de euro. "Miss Plaja este o investiţie pe termen lung. Acest concurs este precum nucul, care nu dă roade imediat", mărturiseşte Kermany. Sînt de apreciat efortul şi dîrzenia cu care italianul organizează în România un concurs de miss de o asemenea amploare, mai ales cînd ai de lucru cu fete "care sînt ca o bombă. Dacă nu ai grijă cum umbli cu ele, îţi explodează în mînă". Cel puţin aşa susţine Emanuel Kermany.

ÎMBLÎNZIREA. După mai multe preselecţii (la care au participat 250 de fete), anul acesta Miss Plaja a ieşit Silviana Bujoiu (17 ani, din Bucureşti). Locul II a fost ocupat de Elena Agnana Dincă – 19 ani, din Bucureşti. Da, o cheamă şi Agnana, după eroina din "Toate pînzele sus!". Mama era un mare fan al renumitul serial tv şi i-a dat fiicei sale numele Agnana, făcut celebru de actriţa Julieta Szony. Elena este alergică la... prostie. De mică a visat să devină fotomodel, iar acum, cînd este mare, se gîndeşte să se facă prezentatoare de emisiune tv. Nimic nu o poate împiedica. Este frumoasă, deşteaptă şi ştie ce vrea. Îi place să danseze, să asculte muzică, să înoate, să citească. "Micul prinţ" al lui Antoine de Saint-Exupéry i s-a lipit de suflet. Ne-a spus chiar şi cîteva replici pe care le-a arhivat în hardul său: "Toţi oamenii mari au fost mai întîi copii. Dar puţini dintre ei îşi mai aduc aminte", "Limpede nu vezi decît cu inima. Miezul lucrurilor nu poate fi văzut cu ochii", "Fie că e vorba de o casă, fie de stele, fie de pustiu, ceea ce le dă frumuseţe rămîne nevăzut", "«Nu cunoaştem decît ceea ce îmblînzim», zise vulpea. Oamenii nu mai au timp să cunoască nimic. Cumpără lucruri de-a gata, de la neguţători. Cum însă nu există neguţători de prieteni, oamenii nu mai au prieteni. Dacă vrei să ai un prieten, îmblînzeşte-mă»".

Emanuel Kermany a fost atît de bine "îmblînzit", încît ar putea să organizeze orice concurs de miss, fie şi pentru călugăriţe. Dacă un părinte din Italia, Antonio Rungi, a reuşit să facă un asemenea concurs pe blogul său, de ce un arhitect să nu întocmească schiţa pentru Miss Călugăriţa? "Călugăriţele sînt înainte de toate femei şi frumuseţea este un dar de la Dumnezeu. Acest concurs va fi un mod de a demonstra că nu există numai frumuseţea de la televizor, ci şi un farmec mai pudic, care provine din inimă şi suflet", a declarat părintele Rungi.

"Avem şi Miss Telegenica, Andreea Panea, care are 20 de ani şi este din Bucureşti. Miss Vacanţa a ieşit Diana Maloş, 17 ani, din Suceava. Miss Bronzata a fost aleasă Adriana Giurca, de 17 ani, din Vîlcea. Miss Summer i-a revenit Denisei Dragomir, 18 ani, din Bucureşti. Iar Miss Fiţe a mers la Florentina Mihailă, 17 ani, din Bucureşti"
Emanuel Kermany

×
Subiecte în articol: antimonden miss kermany emanuel kermany