x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden 5.000 de RON pentru Miss Bamboo-Mumm

5.000 de RON pentru Miss Bamboo-Mumm

01 Iun 2008   •   00:00
5.000 de RON pentru Miss Bamboo-Mumm

Vineri seara, clubul Bamboo a demonstrat încă o dată că este lider în ceea ce priveşte distracţia, căci, deşi la aceeaşi oră se desfăşurau în Bucureşti alte patru evenimente, clubul a fost arhiplin.



Vineri seara, clubul Bamboo a demonstrat încă o dată că este lider în ceea ce priveşte distracţia, căci, deşi la aceeaşi oră se desfăşurau în Bucureşti alte patru evenimente, clubul a fost arhiplin. Distracţia de vineri seara a fost dublată şi de finala lunii mai a concursului Miss Bamboo-Mumm, spectacol care a avut parte atît de concursul propriu zis, cît şi de momente speciale dedicate domnilor, doamnelor şi domnişoarelor. Prezentatorul evenimentului a fost şi de această dată Cătălin Măruţă. Vedeta ProTv-ului a venit neînsoţit de iubita sa, Andra, şi a constituit cel mai mare stres al celor 10 frumoase concurente, căci acestea s-au temut că Măruţă le va chinui cu întrebări “amăruţe”, spre deliciul invitaţilor. Nu a fost aşa, iar concurentele au răsuflat uşurate! Între probele concursului, cei aproximativ 3.000 de invitaţi veniţi în club au urmărit o prezentare de modă semnată Trends by Adina Buzatu. Cei mai frumoşi manechini din România au prezentat o colecţie extrem de fashion destinată bărbaţilor îndrăzneţi şi siguri pe ei care vor să iasă întodeauna în faţă. Un alt invitat special al serii a fost Alex, care a susţinut la finalul concursului un recital incendiar. Revenind la Miss Bamboo-Mumm, ediţia lunii mai, în final juriul a ales şi cîştigătoarea.


Ocupanta locului întîi se numeşte Adelina Pestriţu, este studentă la Facultatea de Management şi are ca hobby-uri călătoriile, dansul şi modellingul. Pentru că valoarea premiilor la Miss Bamboo-Mumm creşte de la lună la lună, cîştigătoarea din luna mai a primit 5.000 RON, abonamente la sala de fittness, clinica de estetică dentară, centru de înfrumuseţare şi hair styling, ţinute vestimentare în valoare de 1.500 euro, dar şi accesorii de firmă (ochelari de soare, pantofi etc) precum şi o excusie pentru două persoane într-o staţiune de lux din Turcia. În plus, cîştigătoarea va merge în marea finală Miss Bamboo-Mumm 2008, care se va desfăşura la sfîrşitul anului şi a cărui mare premiu constă într-un automobil de lux şi 5.000 euro bani de benzină.


Imediat dupa terminarea concursului, Miss Bamboo-Mumm din luna mai a plecat alături de Cătălin Botezatu (cel care s-a ocupat şi de această dată de organizarea evenimentului de la Bamboo) la Cluj, pentru a participa ca invitată la Raliul Transilvaniei. Ea a încurajat echipajul format din pilotul de raliuri Dan Girtofan (de două ori Campion absolut) şi Cătălin Botezatu (copilot), echipaj care a făcut senzaţie pe pista de concurs şi a făcut cadouri din partea clubului Bamboo piloţilor străini prezenţi la raliul de la Cluj.
 
 

×
Subiecte în articol: antimonden miss bamboo-mumm