x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden "A fost intors de pe cealalta lume"

"A fost intors de pe cealalta lume"

22 Oct 2004   •   00:00

Cele doua operatii la care a fost supus, la Viena, interpretul Cornel Constantiniu, bolnav de Parkinson, s-au dovedit a fi o reusita. Solistul vorbeste coerent, iar mainile si picioarele nu-i mai tremura. Acesta este asteptat in tara peste doua saptamani.

SIMONA ECOVOIU

Click pentru a mari
BUCURIE. Domnica spera ca sotul ei sa revina acasa peste doua saptamani
Domnica, sotia lui Cornel Constantiniu, l-a vegheat dupa fiecare operatie si sustine ca starea sanatatii interpretului s-a imbunatatit considerabil: "Prima interventie chirugicala, care a durat noua ore, a avut loc miercurea trecuta, la Clinica Universitara din Viena. A fost operat pe creier de catre celebrul profesor universitar dr. Francois Alesch. Iar luni, acelasi medic i-a implantat un stimulator. Cornel se simte foarte bine, vorbeste coerent, iar mainile si picioarele nu-i mai tremura". Momentan, Cornel se afla internat la Spitalul Privat Goldenes Kreuz si este incurajat de Mihai, baiatul sau cel mic. Domnica, actrita de profesie, a fost nevoita sa revina in tara, pentru a fi prezenta la premiera piesei "Tatal" de August Strindberg, in regia Catalinei Buzoianu, ce va avea loc sambata, la Teatrul "Bulandra", Sala Izvor, cu incepere de la ora 19:00: "L-am lasat pe Cornel cu Mihai, fiul nostru mai mic, care a absolvit Liceul german, el fiind si cel care inlesneste, in limba germana, dialogul dintre pacient si medic. Dupa aceea, il va inlocui baiatul nostru cel mare, Alexandru, care isi da in Germania doctoratul in matematica".

RUGACIUNI. Domnica e fericita ca sotul ei va reveni in tara, dupa toate probabilitatile, in maximum doua saptamani: "Cel putin asa mi-a spus medicul Alesch. Sotul meu e tratat bine, iar o singura zi de spitalizare costa enorm, adica 1.200 de euro".

Important este ca celebrul nostru interpret a fost pus pe picioare, desi nu multi mai sperau intr-o minune: "Cornel a fost intors de pe cealalta lume, e clar asta! Credinta in Dumnezeu ne-a ajutat sa trecem peste toate necazurile. Ne rugam mereu impreuna. E din nou un om normal! Eu am stiut mereu ca Dumnezeu nu ne va lasa. Imi vine sa plang de bucurie", spune Domnica.

AJUTOR

"L-am lasat pe Cornel cu Mihai, fiul nostru mai mic, care a absolvit Liceul german, el fiind si cel care inlesneste, in limba germana, dialogul dintre pacient si medic. Dupa aceea, il va inlocui baiatul nostru cel mare, Alexandru"

CREDINTA

"Cornel a fost intors de pe cealalta lume! Credinta in Dumnezeu ne-a ajutat sa trecem peste toate necazurile. Ne rugam mereu impreuna. E din nou un om normal! Eu am stiut mereu ca Dumnezeu nu ne va lasa!" - Domnica Constantiniu, sotia artistului

NESERIOS

Familia Constantiniu e suparata pe afaceristul care s-a laudat la Teledonul organizat de Horia Moculescu ca-i va plati lui Cornel stimulatorul, in valoare de 11.000 de euro. Acesta si-a retras insa oferta dupa donatia Guvernului: "Asa e la romani. Acest domn nu stie ca sotul meu chiar avea nevoie de suma promisa, caci banii dati de Guvern nu ajung. Ne e frica sa nu cumva sa ramanem datori dupa externare".
×
Subiecte în articol: antimonden cornel