x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden A zburat cu iubitul la Londra

A zburat cu iubitul la Londra

05 Ian 2005   •   00:00

De doua zile, Narcisa Suciu incearca sa-si revina dupa petrecerile si cantarile de care a avut parte, timp de o saptamana, la Londra. In orasul strabatut de Tamisa, cantareata s-a distrat, dar a si muncit, alaturi de iubitul ei, Rares. Narcisa Suciu a fost invitata de un roman - patron de restaurant - stabilit acolo sa-si petreaca Revelionul. La cheful de Anul Nou a mai fost si actorul Horatiu Malaele.

CUPLU. Narcisa comunica foarte bine si prin intermediul calculatorului cu iubitul ei, Rares
A PLANS. Totul a fost bine si frumos cu exceptia faptului ca artista a fost nevoita sa zboare, din nou, cu avionul! Cosmarul ei de-o viata! La un moment dat, din cauza unor turbulente atmosferice, avionul in care zbura Narcisa se clatina, iar solista s-a speriat atat de tare, incat a inceput sa planga si sa se crizeze. Si tot din cauza aviofobiei sale, Narcisa nu s-a dus la toaleta pe tot parcursul zborului. De fapt, nu s-a miscat absolut deloc din scaun.

SHOPPING. La Londra, cei doi indragostiti au vizitat orasul, s-au relaxat si au fost la cumparaturi. Cantareata si-a luat o fusta de piele, un taior gen frac, cizme elegante, CD-uri cu negative de piese celebre, un ou de percutie, farduri profesionale, creme pentru ten si, desigur, multe cadouri pentru Daria, fetita ei. De la magazinul Disney din Londra, artista i-a cumparat fetitei costumul personajului de desene animate Jasmine si hainute cu imprimeurile Micii Sirene si cu Barbie. Pentru ca stia ce daruri va primi, Daria a fost cuminte si si-a facut ordine in camera. Pentru prima oara. (Roxana I. Ancuta)

×
Subiecte în articol: antimonden