x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Alexandra Velniciuc, la un pas de moarte în timpul unei filmări

Alexandra Velniciuc, la un pas de moarte în timpul unei filmări

20 Ian 2017   •   14:46
Alexandra Velniciuc, la un pas de moarte în timpul unei filmări

Părăsită de mamă la doar trei ani, Alexandra Velniciuc face echipă, de când se ştie, cu tatăl său, actorul şi profesorul Ştefan Velniciuc. Nu au avut o viaţă uşoară, pentru că el a fost nevoit să îi fie şi tată şi mama.  “Tata a fost cea mai bună mamă pentru mine!”, mărturiseşte cu admiraţie actriţa, ori de câte ori are ocazia. Tot împreună au venit şi în platoul emisiunii “Dincolo de aparenţe”, de la Antena Stars, unde au vorbit despre copilăria actriţei, despre carierele lor, dar şi despre momentele grele pe care le-au depăşit împreună.

 

De un astfel de moment şi-au amintit cei doi la emisiunea “Dincolo de aparenţe”, de la Antena Stars: “Avea nouă ani când filmam “Mircea”, cu Sergiu Nicolaescu, iar în timpul unei scene la care participau un şir de călăreţi într-un galop nebun, domnişoara a scăpat de sub supravegherea doamnelor care aveau grijă de ea”, îşi aminteşte Ştefan Velniciuc despre tragedia care se putea întâmpla în orice clipă, iar Alexandra completează imediat: “era să mă calce un cal, chiar mă puteau lua în copite în goana aceea. Sergiu Nicolaescu a oprit imediat filmarea”.

Despre bucuriile, dar şi despre neplăcerile vieţii, despre planurile de viitor şi despre momentul pe care actorul îl aşteaptă cu nerăbdare, acela când va deveni bunic, Alexandra şi Ştefan Velniciuc vorbesc în această duminică, de la 13.00, la „Dincolo de aparenţe”, la Antena Stars.

 

×
Subiecte în articol: Alexandra Velniciuc