x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Anda Adam, REPETIŢII DURE pentru „Te cunosc de undeva!” Uite cum a reacţionat când a trebuit să cânte alergând pe banda rulantă!

Anda Adam, REPETIŢII DURE pentru „Te cunosc de undeva!” Uite cum a reacţionat când a trebuit să cânte alergând pe banda rulantă!

de CS    |    22 Feb 2013   •   13:26
Anda Adam, REPETIŢII DURE pentru „Te cunosc de undeva!” Uite cum a reacţionat când a trebuit să cânte alergând pe banda rulantă!
Sursa foto: Antena1

Sâmbãta aceasta, de la 20:30, echipa „Te cunosc de undeva!” a pregãtit o galã cu totul şi cu totul specialã, dedicatã zilei de Dragobete. Cei opt concurenţi au primit din partea ruletei transformãri de excepţie, iar Ozana vrea sã fie sigurã cã pot face faţã oricãrei provocãri. Astfel cã, la repetiţii a scos untul din ei, punându-i sã cânte în timp ce alergau pe banda rulantã. Anda Adam s-a amuzat cel mai tare pe bandã.

„Ca sã vã explic: ei nu au încredere în mine şi în condiţia mea fizicã. Cred cã nu aţi înţeles. Eu şi când dorm alerg!” a mai glumit artista, care s-a vãzut nevoitã sã admitã cã este o probã foarte grea. Atunci când ai o coregrafie antrenantã e foarte greu sã îţi pãstrezi suflul pe perioada melodiei.

Cel de-al treilea sezon al îndrãgitului show „Te cunosc de undeva!” a debutat sâmbãta trecutã cu opt noi concurenţi curajoşi, care s-au aventurat sã întruchipeze şi sã interpreteze cât mai credibil cu putinţã vedete internaţionale dar şi de la noi din ţarã. Anda Adam, Rona Hartner, Ioana Anuţa (finalista X Factor), Simona Nae, Sonny Flame, Pepe, Şerban Copoţ si Andrei Ştefãnescu(Alb – Negru) promit sã uimeascã juriul cu interpretãri de excepţie, în fiecare sâmbãtã seara, de la 20:30, numai la Antena 1.

×