x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Andreea Bănică, la Panduri!

Andreea Bănică, la Panduri!

de Jurnalul National    |    05 Ian 2008   •   00:00
Andreea Bănică, la Panduri!

Vedetele mioritice par să se resimtă in urma efortului depus in perioada sărbătorilor.

Vedetele mioritice par să se resimtă in urma efortului depus in perioada sărbătorilor. Deşi "căntările" - cum le place acestora să spună - le-au adus ceva "gologani" in buzunare, sănătatea se pare că le-a făcut figuri. Andreea Bănică (foto), solistă, dar şi talentată afaceristă, a declarat recent că de la inceputul săptămănii viitoare, mai exact de la 12 ianuarie, se va interna la Spitalul Panduri din Capitală, unde işi va inchiria o rezervă pentru a se trata "cu vocalize terapeutice".

RISC ASUMAT. Potrivit explicaţiilor medicilor specialişti, din cauza suprasolicitării există un risc foarte mare de apariţie a chisturilor pe coardele vocale.

Vedeta a spus că i-ar fi fost imposibil să se interneze cu numai căteva zile inainte de sărbători. Asta ar fi insemnat să-şi anuleze spectacole şi să-i lase baltă atăt pe organizatori, căt şi ce cei care şi-ar fi dorit să o vadă pe scenă. Solista s-a găndit şi că imaginea sa ar fi avut de suferit dacă nu s-ar fi prezentat la concerte. Aşa că a preferat să sufere ea insăşi. Solista a mai refuzat o dată tratamentul. Acum insă i-a ajuns cuţitul la os. Dar, dacă tot a străns peste 30.000 de euro, s-a găndit totuşi să facă o pauză.

×
Subiecte în articol: antimonden