x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden AndreEA: o telenovela si patru copii

AndreEA: o telenovela si patru copii

de Adrian Vaduva    |    07 Iul 2005   •   00:00
AndreEA: o telenovela si patru copii

In urma cu patru ani ii vedeai numele in mai toate materialele de scandal. Fie ca Andreea Antonescu a plecat din Andre, fie ca s-a certat cu tatal sau pentru a se muta cu iubitul, fie ca se drogheaza sau face sex in discoteci, cantareata s-a aflat mereu in atentia ziaristilor.

S-a terminat insa cu toate acestea. Fosta Andre vrea ca de acum inainte numele ei sa fie sinonim cu muzica. Dupa doi ani de absenta, cu un look nou, AndreEA se pregateste sa ajunga din nou in topuri. "Pauza mea muzicala poate fi explicata printr-un simplu cuvant: marketing. Managerul meu a considerat ca este mai bine ca, pentru o perioada de timp, sa nu mai vin cu nici o noutate. Nu voiam ca oamenii sa fie suprasaturati de prezenta mea. Totusi, nimeni nu s-a gandit ca voi sta atat de mult in afara scenei", a declarat Andreea.

CARIERA INTERNATIONALA. Se pare ca pauza prelungita i-a sporit blondei increderea in fortele proprii, intrucat interpreta doreste acum si o cariera internationala. Incurajata de performanta baietilor de la O-Zone, Andreea crede ca, daca are si un strop de noroc, le poate calca pe urme. "Am avut oferte din SUA inca de acum doi ani. Imi lipsea insa increderea in mine si nu eram sigura ca ma pot descurca. De altfel, noi, romanii, suntem tare pesimisti. Traim intr-o societate negativista si, indiferent ca vrei sau nu, aceasta te influenteaza. Acum insa privesc cu optimism viitorul", a spus cantareata.

ACTRITA. Interpreta ne-a mai declarat ca i-ar face placere sa joace intr-o telenovela. Mai ales pentru ca Andreea este prietena foarte buna cu Oana Zavoranu, despre care afirma ca a jucat extraordinar de bine in "Numai iubirea". "Mie mi-a placut foarte mult cum si-a interpretat Oana personajul. Chiar nu ma asteptam sa faca un rol atat de bun, mai ales ca, in realitate, este o fata extraordinara. Daca o sa primesc vreo propunere pentru a juca intr-un serial, o voi accepta", a declarat fosta Andre.
Noul motto dupa care isi ghideaza Andreea viata este: "Traieste fiecare secunda ca si cum ar fi ultima". Tocmai de aceea solista nu-si mai face planuri pe termen mediu sau lung, nici macar atunci cand este vorba despre intemeierea unei familii. "Acum patru ani (n.r. - cand i-a murit tatal), am invatat un lucru important: sa nu mai planific nimic si sa ma bucur de fiecare secunda.
Niciodata nu stii ce-ti rezerva viata. Poate ma voi casatori peste sase luni, poate peste un an sau doi. Totul este posibil, nu vreau sa exclud nimic. Insa imi doresc patru copii, dar nu stiu cand ii voi avea", a adaugat solista.

TRAIASCA MARIA SA PLAYBACK-UL
Punctul de vedere al Andreei Antonescu legat de legea antiplayback este diferit de cel al majoritatii artistilor romani. "Nu vad rostul unei asemenea initiative.
Pana la urma, oamenii vin la concerte pentru a-l vedea pe artist in carne si oase si pentru atmosfera", considera solista. De asemenea, ea nu crede ca publicul ar putea fi pacalit de prestatia unui artist in locul caruia "canta" CD-ul, intrucat nimic nu se compara cu senzatia de a fi alaturi de idolul tau in aceeasi incapere. Cantareata spune ca pana si Madonna mai face playback prin turnee, cu toate ca este un superstar.
Totodata, Andreea a amintit si de concertul sustinut in Romania de Enrique Iglesias. "Enrique este o vedeta internationala si, daca pe el nu l-a deranjat playback-ul, de ce ne-ar deranja pe noi, artistii romani? Daca nu ne raportam la ei, la cine ne raportam?", s-a intrebat retoric AndreEA.

×
Subiecte în articol: antimonden andreea