x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Animale de vedete

Animale de vedete

13 Dec 2004   •   00:00

VIP-urile vin la evenimente, filmari sau concerte cu patrupedele dupa ele. Le scot chiar "pe sticla", distribuindu-le cate-un rol in videoclipuri. Cainii latra, vedeta trece…


CATALINA IANCU

POTRIVIRE. Gianina Corondan are un caine alb ca zapada. Ca sa fie in ton cu patrupedul, Gianina si-a pus o peruca
Pentru a fi sigura ca va atrage atentia la festivalul "Callatis", Andreea Balan a venit cu un catel in brate. Dupa spusele stapanei, Tita ar fi o corcitura de Griffon si Ciobanesc german. Dar arata ca un maidanez. Important e ca se asorta perfect cu hainele Andreei. Amandoua erau "imbracate" in alb si negru. Tita a ajuns in final in brate la Catalin Maruta care a scos-o "pe sticla".

RANA. Prezentatorul emisiunii "Callatis Club" a luat cainele in brate si pe colega din TVR Crina Matei in barca si-au plecat la plimbare pe mare. Aventura s-a lasat cu traume pentru Maruta, care a fost zgariat pe fata de Tita lui Balan. Revenit la mal, moderatorul a cerut fetelor de la machiaj sa-i dea cu dezinfectant si cu pudra ca sa-i mascheze rana. Chiar daca nu e agresiv, la un alt eveniment, cainele Balanei a muscat o dansatoare.

DE IMPRUMUT. Lili Sandu si-a asortat posetele la… caine. Bichonul pe nume Bela este alb ca zapada. Dar solista mai are inca doi: pe Bubba (botezat dupa numele unui cantaret de hip-hop) si pe Jay, care se afla in Spania. Cine n-are caine, il imprumuta. Lili i-a cedat-o pe Bela Andreei Raicu pentru a realiza pictorialul in care a intruchipat-o pe Dorothy. In ceea ce priveste asortatul, Gianina Corondan e straina de cauza. Aproape intotdeauna are pe ea mai mult de trei culori. Si apoi, cum sa asorteze cainele la o rochie verde cu buline mov? Asa a fost imbracata Gianina pentru un pictorial unde a pozat cu tot cu patrupedul ei. Ba chiar l-a luat si la o prezentare. Cand s-a vazut pe scena, in luminile reflectoarelor, bietul caine n-a fost gatuit de emotie, ci de lesa.

PARTICIPANT. Dana Nalbaru isi leaga cainele de scena, un York Terrier, pe nume Kim, pana isi termina concertul. Kim isi asteapta cuminte stapana, spre uimirea celor prezenti la spectacol. Patrupedul este un cadou de la Calin, care i l-a daruit in urma cu doi ani, exact de ziua de nastere a Danei.

INSEPARABILI
Anna Lesko si cainele ei sunt "inseparabili". La filmarile videoclipului "Inocenta", Anna si-a scos si ea patrupedul in lume. Dupa cum se stie, clipul a fost realizat dupa o idee a Annei. Din acest peisaj nu putea lipsi bichonul ei, chiar daca ziua filmarii a fost una mohorata si ploioasa.

Zoozoo e mic, carliontat si alb. Si e catelul foarte cuminte al lui Miki (ex K-pital), cea careia prietenii ii spun Zooza. O fetita din localitata Zavoi i-a trimis o scrisoare in care ii spunea lui Miki ca vrea sa-i faca un cadou latrator. Citise ca solista si-a botezat catelul pe care inca nu-l avea. Cantareata il ia cu ea pe Zoozoo la filmari, fiindca e foarte cuminte si-i place sa se uite la camera.

CUNOSTINTE
"I-am imprumutat-o pe Bela Andreei Raicu pentru un pictorial intr-o revista dedicata exclusiv femeilor. Suntem bune prietene, asa ca Bela o cunoaste foarte bine pe Andreea"
Lili Sandu, cantareata
×
Subiecte în articol: antimonden