x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Aprecieri a la Gabor - Iubita lui Irinel are chef de scandaluri

Aprecieri a la Gabor - Iubita lui Irinel are chef de scandaluri

de Catalina Iancu    |    28 Mai 2006   •   00:00
Aprecieri a la Gabor - Iubita lui Irinel are chef de scandaluri

Monica Gabor barfeste tot ce-i iese in cale: de la Nicoleta Luciu si Andreea Balan, pana la manechinele lui Catalin Botezatu. Si bineinteles pe Anna Lesko.

Iata ca este si show-ul Monicai Gabor bun la ceva: aflam de la tv ultimele barfe din targ. Asta fiindca Monica insasi barfeste de rupe. Intr-una dintre editiile reality-show-ului ei, Moni s-a luat de Anna Lesko. Vorba lui Teo, lucrurile au stat in felul urmator: Iri si Moni erau pe iaht, iar CD-ul a sarit de la locul lui. "Stii tu cui ii sare CD-ul", a zis Monica. Aluzie clara la Anna, fosta iubita a lui Iri, pe care lumea o acuza c-ar canta cu CD-ul la purtator. "Nu poti sa te abtii, nu-i asa?", a intrebat-o Irinel retoric. "Pai ce, nu-i asa?", a facut Monica pe nevinovata. Ce schimbare de opinie! Cu numai cateva saptamani in urma, domnisoara declara sus si tare ca ea se duce la concertele Annei Lesko si ca n-are nimic cu muzica acesteia. Dar se vede treaba ca inca o mai roade pizma si e geloasa pe Anna Lesko, altfel de ce s-ar comporta asa?

MARI SAU TARI. La o sedinta foto pe care Monica Gabor a facut-o impreuna cu iubitul ei, Irinel Columbeanu, acesta din urma si-a pus doua portocale pe post de sani. "Sunteti Nicoleta Luciu?", l-a intrebat in gluma fotograful. "Nu cred ca Nicoleta Luciu are sanii asa de tari!", a sarit Monica cu gura. Mai sa fie! Dar oare de unde stie Gabor cat de tari sunt sanii Nicoletei? Si, la urma urmei, ce-o intereseaza pe ea daca sunt tari?

CA-NTRE FETE. Anna Lesko a reusit sa intre in "gura" Monicai Gabor

MARIMEA CONTEAZA? Dar cea mai sifonata dintre toate fetele pe care le-a "analizat" Monica a iesit Andreea Balan. Cica fosta Andre i-ar fi zis sa nu stea langa ea, fiindca o eclipseaza, din cauza ca moldoveanca e mai inalta decat ea. Si ca Andreea Balan e cu nasul pe sus si nu baga lumea in seama. Dimpotriva, Andreea Balan este una dintre cele mai comunicative vedete. Sta de vorba cu toata lumea, onoreaza mai toate invitatiile, da autografe pe strada, semneaza zeci de poze sau le raspunde fanilor care o abordeaza, desi multi dintre ei nu vor decat sa-i ajute sa-si faca o trupa sau sa intre in show-biz. Nicidecum n-ar fi trimis fotomodelul la plimbare doar din cauza catorva centimetri in plus. Poate o fi facut o gluma, iar Monica nu s-a prins. Dar cel mai jenant moment a fost cel in care Monica a spus despre manechinele lui Catalin Botezatu ca sunt mici si grase. Oare Bote ce parere are?

×
Subiecte în articol: antimonden monica gabor