x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Bagaje uitate şi degete tip "cîrnat"

Bagaje uitate şi degete tip "cîrnat"

de Anca Stanescu    |    03 Iul 2008   •   00:00
Bagaje uitate şi degete tip "cîrnat"

ENERVĂRI ● Ce nu suportă vedetele la partenerii lor
Sînt tineri, muncitori şi,din această cauză, mai mereu pe drumuri. Totuşi, cînd revin acasă, alături de persoanele iubite,nici vedetele nu sînt scutite de enervări. Oare ce nu suportă acestea la partenerii lor de viaţă?



ENERVĂRI ● Ce nu suportă vedetele la partenerii lor
Sînt tineri, muncitori şi,din această cauză, mai mereu pe drumuri. Totuşi, cînd revin acasă, alături de persoanele iubite,nici vedetele nu sînt scutite de enervări. Oare ce nu suportă acestea la partenerii lor de viaţă?

Rîzăreaţa Analia Selis consideră că esenţiale între doi parteneri sînt încrederea şi comunicarea. Să fie acestea efectul sau cauza faptului că ea nici măcar nu ştie cum funcţionează telefonul mobil al lui Răzvan, soţul ei? Greu de spus! Dar şi mai greu de imaginat ar fi consecinţele. Adică, dacă vreo fană mai mult decît înfocată îi burduşeşte acestuia căsuţa vocală cu mesaje fierbinţi de amor, Analia îi zîmbeşte, servindu-i la cină tocăniţă? Şi după asta desertul? Oof, amor, amor, peste cîte treci tu aşa uşor! Dar asta nu-i singura verigă slabă din ograda cîntăreţei. Cea mai cea se află... pe hol. Adică? Adică e legată de uitarea bagajelor. "Cînd vine din vreo deplasare îşi lasă geamantanele jos şi acolo le uită. Dacă nu i le desfac eu, pleacă tot cu ele", spune Analia. Bine că măcar îşi aduce bagajul acasă. Şi mai este ceva pînă la pensie...

DE LA CINCI MINUTE LA TREI ORE. Un alt "păţit" este Mihai Mitoşeru, care s-a jucat cu numerele norocoase pînă a tras combinaţia perfectă în persoana lui Noemi. Însă omul tot nu-i mulţumit 100%. Pentru că, deşi are cine să-l alinte, are şi cine să-l cicălească. "Vreau şi eu, cînd sînt obosit, după ce vin de la vreo filmare, să mă uit la un film sau la un meci. Dar ce, pot? Trebuie să o ascult pînă îşi deşartă toate explicaţiile şi presupunerile", oftează el. Însă Noemi este capabilă de mai mult. "Ce vremuri erau la început! Îi trebuiau doar cinci minute să se aranjeze. Acum îi sînt necesare cîteva ore", povesteşte prezentatorul. În loc să fie mulţumit că iubita-i tinde spre perfecţiunea vestimentară prin întinderea la maximum a nervilor săi!?

AROMĂ DE PRIMĂVARĂ PE ŢEAVĂ. Ce trebuie să fi fost în mintea şi în nările lui Cătălin Căţoiu, zis Ţeavă, atunci cînd Jojo s-a băgat optimistă într-un experiment cu lipsă de deodorant! Blondina n-a rezistat fără prospeţime decît patru zile. Probabil că Ţeavă şi-a adunat toate rămăşiţele răbdării de gentleman ca să nu izbucnească în... strănut în tot acest timp. Chiar dacă nu zice, poate că îi este greu să suporte uneori hotărîrile frumoasei sale iubite, mai ales cînd ele îl pot lăsa fără aer. Deşi se consideră o fire mai mult decît tolerantă cu soţul ei, Andreea Bănică ne uimeşte cîteodată prin obiectivitatea de care dă dovadă. "Luci (Lucia Mitrea – n.r.) zici că are cîrnaţi la mînă în loc de degete", a spus recent cîntăreaţa. Hopaaa! Merită premiu pentru spirit de observaţie!

Gelozie, gelozie

Dacă Anda Adam este agasată de gelozia lui Victor Slav, Andreea Bălan îşi pregăteşte din timp arcul cu săgeţi certăreţe. Adevărul este că partenerul îi cam dă motive... Keo, foarte silitor din punct de vedere profesional, îşi populează videoclipurile doar cu fete una şi una. Şi cum poveştile de amor ale pieselor înflăcărează atmosfera şi simţurile, nu-i exclus ca, fără să vrea, tînărul să cadă în păcat. Şi cine va mai dansa pentru ca Andreea să-şi recapete liniştea sufletească?

×
Subiecte în articol: antimonden