x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Bilant 2004 - Vedetele afaceriste

Bilant 2004 - Vedetele afaceriste

26 Dec 2004   •   00:00

MONDEN
Pentru a-si rotunji veniturile, cateva vedete autohtone au intrat in afaceri. Ca e vorba despre localuri, sali de fitness sau chiar de cimitire, artistii profita de notorietatea numelui si castiga in acest mod cateva sute de euroi anual.
SIMONA ECOVOIU, ADRIAN VADUVA

LOC DE VECI. Oana Zavoranu, iubita lui Pepe, a descoperit afacerea viitorului
Oana Zavoranu este una dintre senzatiile anului 2004. Dupa venirea sa la Acasa TV, focoasa bruneta a castigat foarte mult atat la capitolul popularitate, cat si la cel financiar, dupa cate se pare. Si nu este vorba doar de onorariul destul de consistent pe care il primeste de la postul specializat in telenovele.

MOSTENIRE. Pentru ca iubita lui Pepe nu s-a multumit doar cu salariul, s-a decis sa-si deschida si o afacere, ce-i drept mai putin obisnuita. Ea si-a investit castigul in cimitirul pe care l-a mostenit anul acesta. Dupa cat se pare, alegerea Oanei s-a dovedit a fi una reusita. O dovada in plus a celor afirmate este si faptul ca vedeta Acasa TV a hotarat sa-si mai deschida inca cimitir, dar de data aceasta pentru animale. Ramane de vazut daca Oana va deveni milionara in euro, de pe urma acestor investitii financiare.

Doinita si Lavinia, mai precis fetele din trupa Spicy, si-au deschis pizzeria-cafenea Pomodoro Caffe, cu specific italienesc, in Bucuresti Mall. Ele s-au asociat cu Ciro Orsini, dar si cu Antonio Coppola, nepotul lui Francis Ford Coppola. Ciro Orsini este initiatorul si proprietarul lantului Pomodoro Caffe, care detine localuri in intreaga lume. Fetele se declara mari amatoare de mancare italieneasca, asa ca nu intamplator au intrat in aceasta afacere care le-a adus bani frumosi.

LA BOTE. Cunoscutul designer Catalin Botezatu a descoperit cea mai buna modalitate de a-si investi banii pe care ii castiga din moda: restaurantele. Astfel, creatorul este proprietarul a nu mai putin de cinci localuri. Dupa Casa Taraneasca, La Bote, Bonsai si Flu Flu, Botezatu si-a mai deschis in anul 2004 inca unul. Este vorba de Jade, un restaurant de lux, cu specific chinezesc. Localul a fost deschis impreuna cu sotii Boby si Cleo Icodim, doi vechi prieteni de-ai designer-ului, Bote fiind totodata si nasul copilului lor.

Si ex-componentul formatiei Spitalul de Urgenta, Vali Craciunescu, s-a apucat serios de afaceri. De curand, el a devenit, alaturi de fostul basist de la Nod, Paul Voicu, coproprietarul unui al doilea bar. Artistul si-a descoperit talente nebanuite in domeniul afacerilor. Dupa spusele sale, blondul acordeonist a investit in aceasta ultima afacere intre 15.000 si 25.000 de dolari. "Daca vrei sa realizezi ceva asa cum trebuie, este neaparat nevoie de bani", a declarat Craciunescu. Chiar daca este patron, Vali Craciunescu nu sta degeaba. El munceste cot la cot cu angajatii sai. Impreuna cu Paul Voicu vor sustine si miniconcerte in clubul pe care il detin.

VIERME CULTURISTUL
Click pentru a mari imaginea
Nici Mihai Laurentiu Penca, zis si Vierme de la Animal X (foto dreapta), nu a stat pe bara, investindu-si banii castigati pe scena intr-un club situat in centrul Capitalei. Clubul Essenza are doua niveluri si este dotat cu bar, magazine si sala de fitness. Investitia s-a ridicat la suma de 400.000 de dolari. De fapt, Vierme a intrat in afaceri in perioada in care in muzica i s-au cam bagat bete-n roate lui si trupei. A urmat un proces cu fosta casa de productie. Belele, nu gluma! Era si normal sa se reprofileze pana cand trupa avea sa se redreseze.

GURMANDE
"Suntem mari iubitoare ale bucatariei italienesti. Chiar ne gandeam sa deschidem in Bucuresti un astfel de local, in care amatorii de delicatese din "Cizma" sa gaseasca tot ce le pofteste inima. Initial am luat-o ca pe o gluma ca, in cele din urma, sa facem o treaba serioasa, alaturi de Ciro Orsini si Antonio Coppola, nepotul celebrului Francis Ford Coppola. Localul se afla in Bucuresti Mall"
solistele Spicy
×
Subiecte în articol: antimonden