x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Botezatu, ambasadorul modei

Botezatu, ambasadorul modei

de Catalina Iancu    |    24 Oct 2007   •   00:00
Botezatu, ambasadorul modei

Piloţii cursei aeriene MyAir pe ruta Bucureşti - Paris au condus aeronava cu schimbul pentru a putea admira fiecare modelele de lenjerie intimă semnate Cătălin Botezatu.

Piloţii cursei aeriene MyAir pe ruta Bucureşti - Paris au condus aeronava cu schimbul pentru a putea admira fiecare modelele de lenjerie intimă semnate Cătălin Botezatu. Altfel spus, cei doi chiar au "chilotat" avionul!

Vorba "Ce n-a văzut Parisul" nu mai e valabilă in cazul copilului teribil al modei romăneşti. Căci Parisul a văzut recent prezentări marca Botezatu, una mai atractivă decăt alta. De altfel, proiectul de cinci stele a pornit din Bucureşti: armata de manechine, make-up artişti, hair-stilişti şi presa care l-au insoţit zilele trecute pe designer in Franţa au plecat cu limuzinele spre VIP Lounge-ul Aeroportului "Aurel Vlaicu" din Capitală. După ce s-au realizat coafura şi make-up modelelor, delegaţia a urcat la bordul cursei MyAir. Showul propriu-zis a avut loc la 11.800 de metri inălţime şi minus 65 de grade. Superbele modele imbrăcate in lenjerie intimă tip haute couture i-au lăsat pe pasageri cu gura căscată, iar succesul a fost "udat" din plin cu şampanie. Noua colecţie a creatorului poartă numele "Fly Away".

INALTA SOCIETATE. Următoarea prezentare, care a avut loc la sediul Ambasadei Romăniei din Franţa, a fost aplaudată de ambasadori, consuli, membri ai corpului diplomatic acreditat la Paris, membri ai vechii aristocraţii europene, oameni din lumea artei, precum şi numeroşi reprezentanţi ai presei franceze. Designerul a etalat o colecţie de lenjerie intimă şi o alta de rochii de seară haute couture. La cocteilul ce a urmat, Botezatu a fost felicitat de unul dintre directorii celebrei case de modă Prada. Şi tot el a invitat echipa din Romănia la celebrul cabaret Lido, pentru a urmări un impresionant spectacol.

catalina.iancu@jurnalul.ro

×
Subiecte în articol: antimonden