x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Bunica este cea mai bună bonă!

Bunica este cea mai bună bonă!

de Anca Stanescu    |    25 Mai 2008   •   00:00
Bunica este cea mai bună bonă!

De multe ori, pruncii vedetelor autohtone ajung fără drept de apel la mîna bunicilor... După mult tam-tam, un firicel haios a răsărit dintre Prigoană şi Bahmuţeanu: Mihai Maximus.

Răsfăţ - Cînd mamele vedetelor îşi cresc nepoţii

De multe ori, pruncii vedetelor autohtone ajung fără drept de apel la mîna bunicilor... După mult tam-tam, un firicel haios a răsărit dintre Prigoană şi Bahmuţeanu: Mihai Maximus. Feciorul creşte după modelul lui Făt-Frumos, adică într-o săptămînă cît alţii într-o... săptămînă jumătate. Şi, cine să-i supravegheze mai bine primele zîmbete sau gîngureli decît mama Adrianei? Mai ales că (încă) doamna Bahmuţeanu este acum şi femeie de afaceri, ea onorînd zilnic, de dimineaţa pînă seara, o grădiniţă. Unde şi mănîncă cu poftă, fiind foarte încîntată de merindele de acolo. Cînd mai ajunge să-l mănînce din ochi şi pe Maximus? Seara, tîrziu, cînd revine acasă.

După ce a concediat cu scandal două bucăţi bone pentru una bucată copil, Monica Columbeanu n-a aşteptat ca pe domeniul din Izvorani să aterizeze Mary Poppins. A chemat-o pe mama sa, tocmai din Italia. Mişcarea s-a dove­dit avantajoasă. Pe lîngă răsfăţul pe care-l practică pe Irina, soacra lui Irinel mai practică şi crearea de bucate delicioase. (Probabil de aia a ajuns Irinel să-şi lingă cu nesaţ deş’tele pe la diferite chefuri). Acum toată lumea este mulţu­mită, iar Monica are liber să frecventeze cîte chermeze pofteşte. Să nu i se aplece...

VIAŢĂ DE REGINĂ. Nici Sanda Ladoşi n-a fost singură în lupta cu scutecele lui Bogdan cel mult dorit. Drept de la Tîrgu-Mureş a venit mama ei, sprijin de nădejde pentru artistă. Asta nu înseamnă însă că Sanda va petrece mai puţin timp alături de copilul său, ea încercînd să facă o împărţire corectă între momentele de carieră şi cele de familie. Deşi este o fire sportivă şi nu se teme de provocări, Roxana Ciuhulescu a fost asaltată de emoţii atunci cînd a trebuit să sară ştacheta... spre statutul de mamă. I-a fost foarte teamă că nu va face faţă, aşa că şi-a chemat mama ca să o ajute. Se pare că cele două au făcut faţă, iar micuţa Cleopatra are tot ce-i pofteşte inimioara. Oricum nici numele ales nu-i de colea, el sugerînd o viaţă de regină... În plus, cu un astfel de ajutor, Roxana va avea liber să-şi petreacă mai multe momente în căutarea şi savurarea adrenalinei.

PE ŞASE MÎINI. “Veta/Mi-ai stricat chiuveta” cînta de zor Ştefan Bănică, încă de pe vremea cînd era holtei. Mai cîntă şi acum, însă, probabil, puţin modificat: “Violeta/Ai stricat iar scutecul”. Poftim?!! Poftim... puţină activitate de părinte dedicat! Ştefan adoră să se ocupe de micuţă, el neezitînd să îi schimbe şi scutecele, la nevoie. Are şi un supervizor: pe mama lui, Sanda Vlad Liteanu. Aşadar, atunci cînd Andreea este plecată cu diverse trebi, piticuţa este purtată de patru mîini mari, dar şi de două mai micuţe: cele ale lui Radu Ştefan, fiul lui Bănică. Puştiul este foarte încîntat că a devenit frate mai mare şi are grijă să stea cît mai mult în preajma surioarei sale.

Chiar dacă petrece foarte mult timp în compania Sofiei, Dana Nălbaru îşi mai ia cîteodată liber de la micuţă, încercînd să facă slalom printre solicitări profesionale. Însă apelează la eficienta mamă a lui Dragoş Bucur, bucuroasă să le­gene în braţe puţină “înţelep­ciune”... Ei bine, există şi un maximum al alintului: băiatul Oliviei Steer, David. El are atît bunici, cît şi străbu­nici. Se pare că în acest caz principala pro­blemă este împărţirea timpului în care aceştia se bucură de zîmbetul micuţului...

 

×
Subiecte în articol: antimonden