x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Bursuc şi-a măncat fiica!

Bursuc şi-a măncat fiica!

de Anca Stanescu    |    12 Sep 2007   •   00:00

La 11 septembrie 2007 s-au clătinat, amarnic, burţile barosanilor invitaţi la nunta bursucească. Mesele intinse in curtea lui Dan-impresar-de-manelişti din cartierul Delea Nouă semănau cu standurile unei expoziţii culinare.

Probabil că nivelul apelor a mai scăzut puţin din cauza nenumăraţilor homari, calamari, surimi, creveţi, caracatiţe şi sturioni prezenţi din belşug pentru a fi introduşi in gurile hămesite ale invitaţilor. Nici regnul vegetal nu a fost scutit de sacrificii, mii de trandafiri fiind folosiţi pentru crearea unui mesaj aducător de noroc mirilor: "Dan & Gina, Casă de piatră".

Cătălin Botezatu a fost şi el jertfit pe altarul modei, trudind personal două săptămăni pentru a pune la punct rochia inecată in cristale swarovsky a miresei, insărcinată in şapte luni. Dar lucrurile nu s-au oprit in ograda lui Bursuc.

După cununia religioasă, alaiul s-a indreptat spre Bamboo, unde a dat nas in nas cu o altă petrecere cu surprize. Aura Urziceanu şi Marcel Pavel au incăntat urechile nuntaşilor, iar Bursuc a gustat, pănă la urmă, chiar din... propria-i fiică.

Liniştiţi-vă, nu e vorba de canibalism, ci de un tort care a infăţişat-o pe Adriana, copila sa in vărstă de 10 ani.




×
Subiecte în articol: antimonden