x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Ca la romani / Bal cu surprize

Ca la romani / Bal cu surprize

de Simona Ecovoiu    |    06 Mar 2006   •   00:00
Ca la romani / Bal cu surprize

Si a fost si Balul Operei. Cu bune si rele, ca la prima editie. Mai mult rele decat bune, avand in vedere faptul ca mult-asteptatul actor Peter O’Toole a fost marele absent. Artistul da vina pe organizatori.

"Peter O’Toole, invitat de onoare, nu va mai veni la Balul Operei, deoarece organizatorii evenimentului nu i-au achitat comisionul. In plus, nu ne-au mai raspuns e-mail-urilor pe care le-am trimis", a declarat pentru Mediafax, inainte de eveniment, Steve Kenis, agentul londonez al actorului.

DOMN PANA LA CAPAT. Steve a mai adaugat ca intelegerea dintre ei si organizatori a fost incheiata la 10 februarie, onorariul lui O’Toole urmand a fi depus intr-un cont pana la 27 februarie: "Banii nu au fost primiti, iar directoarea nu ne-a dat nici un raspuns". O’Toole i-a trimis un fax Irinei Budrina-Geels, directoarea Balului Operei, in care isi exprima dezamagirea ca nu va mai participa. Totusi, ca un ade-varat domn, le-a urat succes participantilor: "Cu toate acestea, urez tuturor o seara minunata".

Istoricul Adrian Cioroianu si iubita lui, Alexandra

BILA NEAGRA. Sa fi jucat organizatorii la cacealma? Ori chiar nu au reusit sa faca rost de banii promisi starului? Ceva s-a intamplat si nimeni nu zice nimic. I-am telefonat Irinei, care ne-a raspuns intr-o romana perfecta. Cand a auzit de ce o cautam, a dat-o pe engleza, dupa care legatura s-a intrerupt. Cand am revenit, isi inchisese telefonul. E trist ce s-a intamplat. Noi, romanii, suntem obisnuiti cu astfel de incurcaturi, chiar ni se par firesti, dar ce o zice O’Toole? Care chiar era incantat sa ne viziteze tara. Mai avem o bila neagra...

LA PATRU ACE. Dar haideti sa va spunem cine a trecut pragul Operei. Printul Paul si Printesa Lia, ca, deh, cine a mai vazut bal fara printi? Eva de la matinalul Antenei 1 a purtat un set de bijuterii in valoare de 600 de milioane de lei, inchiriat de la firma Mouawad.

CENUSAREASA. Dar, ca si Cenusareasa, a trebuit sa il inapoieze dupa miezul noptii. Istoricul Adrian Cioroianu a fost insotit de iubita lui, Alexandra, iar Melescanu - de a sa fiica. Au fost asteptati Tariceanu si Basescu. Insa, lipsa la apel!

FARA RASPUNS
"Peter O’Toole, invitat de onoare, nu va mai veni la Balul Operei, deoarece organizatorii evenimentului nu i-au achitat comisionul. In plus, nu ne-au mai raspuns e-mail-urilor pe care le-am trimis"
Steve Kenis
agentul londonez al actorului
BANII VORBESC!
"Intelegerea dintre noi si organizatori a fost incheiata la 10 februarie, onorariul lui O’Toole urmand a fi depus intr-un cont pana la 27 februarie. Banii nu au fost primiti, iar directoarea nu ne-a dat nici un raspuns"
Steve Kenis
agentul londonez al actorului
DE INCHIRIAT
"Port bijuterii in valoare de 600 de milioane de lei. Nu sunt ale mele, sunt inchiriate de o firma. Dar, ca si Cenusareasa, dupa miezul noptii trebuie sa le inapoiez. Le am pe semnatura"
Paula Chirila
Antena 1

PERUCA
Echipa Carcotasilor a bifat si acest eveniment. Invitatilor le-a facut bine prezenta lui Dezbracatu, bosumflati fiind de faptul ca Peter O’Toole nu a mai ajuns. Pentru a fi in ton, el a purtat peruca. La un moment dat se scarpina in par cu pixul, de parca ar fi avut paduchi. L-a intervievat, in stilu-i caracteristic, pe Teodor Melescanu. Nici ceilalti invitati, chinezi, turci si negri, nu au scapat de limba lui ascutita.

Paula a purtat bijuterii de 600 de milioane de lei
Manuela Golescu are o palarie veche de 200 de ani
A SCAPAT! Teodor Melescanu, un prieten al Cronicii Carcotasilor
×
Subiecte în articol: antimonden toole oâ toole