x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Cadou - Baton de 24.000 de euro

Cadou - Baton de 24.000 de euro

05 Ian 2005   •   00:00

MONDEN
BAFTOASA - Reclama la batoanele de slabit a imbogatit-o Dupa ce a facut reclama la batoanele de slabit Fibrobar-R, firma producatoare i-a daruit Nicoletei Luciu un Hyundai in valoare de 24.000 de euro. Vedeta tv Nicoleta Luciu a impuscat doi iepuri. A reusit sa slabeasca 10 kg cu batoanele Fibrobar-R si a obtinut un contract cu firma producatoare, ce a constat intr-un automobil Hyundai in valoare de 24.000 de euro.
SIMONA ECOVOIU

GHINION. Dupa ce mancat batoane, Nicoletei i s-a micsorat si bustul
In general, firmele romanesti se inghesuie sa-si promoveze produsele prin intermediul unor vedete.

SUCCES. Insa, doar Nicoleta Luciu a dat lovitura, dupa ce a semnat contractul cu Firma Redis, cea care produce batoanele de slabit Fibrobar-R. In urma cu doi ani, fosta Miss Romania se lupta cu sunculitele, cantarind vreo 64 de kilograme. Cineva a sfatuit-o sa-si cumpere batoanele cu pricina si de aici incepe povestea. Nu prea a crezut in miraculoasele efecte, dar, dupa doar trei luni, a reusit sa scape de 10 kilograme: "Nicoleta Luciu a povestit intr-un interviu cum a reusit sa slabeasca, inlocuind mesele cu aceste batoane. Conducerea de la Redis Nutritie a contactat-o si i-a propus sa devina imaginea firmei. Asa s-a ales cu masina Hyundai", ne-a declarat Cristian Dulgheru, reprezentantul firmei.

SANSA. Luciu s-a ales cu o masina de lux

FARA SILICOANE! E clar ca norocul a dat peste Nicoleta, de cand a ajuns la ideala greutate de 54 de kilograme. S-a angajat la Pro TV, la emisiunea lui Teo, apoi a devenit membra a trupei Laguna. Totusi, bustul ei impresionant si nesiliconat a avut de suferit de pe urma slabirii. Luciu masura in bust 101 cm, cand era mai dolofana, ca acum sa-l aiba de 95 cm. Ea are si un site, www.nicoletaluciu.ro, unde fanii isi pot clati ochii cu poze de-ale vedetei, fiind de fapt si cel mai vizitat site dintre cele apartinand V.I.P.-urilor feminine, de 9000 de vizitatori lunar.

Avand atatea atuuri, lumea se intreaba oare de ce vedeta tv amana nunta cu iubitul ei, Dinu Maxer, alaturi de care locuieste de mai bine de sapte ani. Dinu a avut explicatia: "Nicoleta e pe val, adica e in top, asa ca n-are rost sa ne luam acum. Fanii scad in momentul in care afla ca ai verigheta. Asadar, mai asteptam".

AU DAT CHIX!
In urma cu patru ani, Mugur Mihaescu, alias Garcea, a acceptat ca numele sau de scena sa se transforme intr-unul al unui produs alimentar. S-a facut valva la acea vreme cu deliciosii biscuiti Garcea, pe ambalaj aparand si chipul amuzant al lui Mugur, cu chipiu de politist. N-a durat mult afacerea, din cauze pe care el nu doreste sa le mentioneze. Am aflat ca de fapt nu s-a inteles cu asociatul sau. Nici Mircea Badea n-a avut mai mult succes cu fabrica de chibrituri de la Gherla. La mijloc au fost interese politice. A urmat un proces incalcit, un proces al nervilor. In plus, el a facut greva in fata Guvernului, devenind, pentru doua ore, "omul sandwich". Degeaba! Tot fara chibrituri a ramas! Mircea a revenit pe micul ecran, caci afacerile nu i-au adus decat necazuri. Acum, poate rade de altii…

×
Subiecte în articol: antimonden