x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Canta la coada la paine

Canta la coada la paine

19 Mar 2004   •   00:00

Cine ar fi crezut ca blonda cu Hi-Q va deveni rockerita? Dana Nalbaru vrea sa ne demonstreze ca "Totul va fi bine!" cu muzica rock, dar si cu iubitul ei, Calin Goia, pe care il va lua, in viitorul apropiat, de barbat.

In octombrie, Dana Nalbaru va implini 28 de ani. Cand a venit in Bucuresti, nu s-a gandit nici o clipa ca succesul pe care-l va cunoaste departe de casa, de Brasov, va fi atat de mare. In 1999, a dat concurs pentru emisiunea "Trupa DP2". La scurt timp, l-a cunoscut, la un concert, pe Calin Goia (Voltaj).

IN CAPITALA. In 2001 s-au mutat impreuna intr-un frumos apartament cu trei camere, pe care Dana a avut grija sa-l amenajeze dupa gustul ei. Atunci, Calin avea la activ cinci ani de stat cu chirii, iar Dana, doar unul. "Veneam intr-un oras in care nu mai fusesem niciodata si care mi se parea imens. Foarte greu de cucerit. Nu-l stiam decat pe Calin. El a fost sprijinul meu. M-a invatat sa nu-mi fie frica printre straini. Si-am inceput incet-incet sa cunosc Bucurestiul si m-am indragostit de el. N-as putea pleca in alta parte. Dar au fost si momente cand am crezut ca totul e in zadar. Din fericire, am invatat insa ca sunt doar niste momente si ca am o viata frumoasa. Am invatat ca sunt in stare sa imi implinesc visurile, ca sunt un om puternic, gata oricand sa o iau de la capat".

FARA CRAVATA! In copilarie, Dana Nalbaru era foarte baietoasa. Purta mereu parul scurt, juca fotbal, se batea cu baietii (colegii de clasa) si nu se supunea regulilor. Nu-i placea deloc sa poarte cordeluta, cravata de pionier, sa invete pe de rost pagini intregi sau "sa port fusta doar pentru ca-s fata". "Cantam toata ziua prin casa, la scoala, la coada la paine. Oriunde. Am fost un copil foarte vesel si am invatat bine, cu toate ca nu mi-a placut niciodata sa respect cu strictete regulile de la scoala si de acasa".

In curand, Dana va reveni pe piata muzicala cu un album rock, intitulat "Zbor". "Am ascultat intotdeauna rock. De aceea schimbarea a venit de la sine. Am facut ce am simtit si sunt mandra de ce a iesit. Nu am facut asta doar pentru mine, ci ca sa impartasesc o parte din sufletul si experientele mele cu cei care ma asculta. Daca unii se vor regasi in muzica mea, atunci voi fi fericita. Voi sti ca n-a fost in zadar, ca nu sunt singura. Sa cant live alaturi de o trupa de instrumentisti buni, a fost unul dintre visurile mele. Acum s-a implinit. Abia astept concertele si reactia publicului". Printre altele, rockerita spune ca nu are ganduri de maritis, deocamdata, dar ca va veni si acest moment. Vrea trei copii si crede ca va fi o mama, buna prietena cu copiii ei.
( ROXANA I. ANCUTA )


Nu s-au despartit amiabil

De aproape un an nu mai face parte din trupa HI-Q. Mihai si Florin au cautat o blonda care sa-i ia locul Danei Nalbaru. Se pare ca au si gasit-o, destul de repede. Este vorba despre Nicoleta, fosta producatoare de emisiuni la Prima TV. Alegerea baietilor nu o deranjeaza deloc pe Dana, cel putin asa incearca sa lase impresia: "Imi place Nicoleta. E plina de viata. Sper ca alaturi de ei sa poata ramane asa". Desi despre despartirea dintre ea si cei de la Hi-Q s-a spus ca a fost amiabila, lucrurile nu au stat tocmai asa. "Pentru mine subiectul acesta e unul inchis. Ceea ce au declarat ei nu are legatura cu realitatea, dar le respect munca, le doresc succes in continuare, cel putin la fel de mult cat au avut alaturi de mine. Atat.", ne-a declarat, detasata, Nalbaru. Ramane de vazut daca si ea se va bucura, ca rockerita, de succes, cel putin la fel de mult cum a avut impreuna cu trupa HI-Q.

×
Subiecte în articol: antimonden