x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Ce a innebunit-o pe Pistol

Ce a innebunit-o pe Pistol

15 Mar 2004   •   00:00

Am aflat, in fine, ce le innebuneste pe femei! Dupa o campanie sustinuta si agresiva, care a durat o luna, noua gama de deodorante Axe a fost lansata in cadrul megapetrecerii Body Sutra Party, vineri seara, la Romexpo.

AGLOMERATIE. Peste 1.000 de persoane au dansat pe ritm de muzica techno si house, printre focuri de artificii. Petrecerea de la Bucuresti s-a desfasurat in paralel cu cele din Bulgaria, Macedonia, Serbia si Bosnia, tari in care au avut loc campanii asema natoare celei din Romania. Celebritatile au dat buzna, inghesuindu-se in ditamai hala sub cupola careia s-a desfasurat evenimentul. Daca cineva ar fi pus o bomba, cu siguranta show-biz-ul romanesc ar fi ramas fara vedete. Roxana Ciuhulescu a venit insotita de logodnicul ei grec, Dimitri, Catrinel Sandu si-a luat Viziru, Cabral si-a scos in lume nevasta, iar Gina Pistol (foto) s-a afisat cu noua achizitie. Un brunetel tras ca printr-un inel a cazut prada bombei sexy, care l-a umplut de ruj. Deodorantul Axe a avut un efect nescontat asupra Pistolului. Fara sa tina cont ca se afla intr-un spatiu public, Gina mai avea putin si atenta la pudoarea partenerului.

CATRINELELE. O alta blonda innebunita, Catrinel Sandu mai primea cate o atentie din partea masculilor aflati prin preajma. Chiar si o palma pe fund de la un... admirator. Si Razvan Fodor o curta sub ochii lui Lucian Viziru. In mod intentionat, o fi incurcat Fodor Catrinelele? Probabil ca iubita lui, Catrinel Menghia, o fi la munca prin strainataturi. Cat priveste "sustinerea" muzicala a evenimentului, petrecerea a debutat cu un colaj muzical omogen (medley) sustinut de Mihaela si Anca (Class), Giulia si Claudia (Sexxy) si Delia Matache. Tinerii recrutati din cluburile bucurestene l-au vazut in carne si oase pe Phil Hartnoll (membru fondator al formatiei Orbital). (D.A., D.C.)

×
Subiecte în articol: antimonden