x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Ce stil... condiţionat

Ce stil... condiţionat

de Dana Andronie    |    26 Ian 2008   •   00:00
Ce stil... condiţionat

Lumea mondenă a petrecut joi seară la Crowne Plaza la comanda unei publicaţii glossy. S-au împărţit şi premii, toate sub egida “Parfum&stil”. Andi Moisescu şi Daniela Nane au fost maeştrii de ceremonie.

Lumea mondenă a petrecut joi seară la Crowne Plaza la comanda unei publicaţii glossy. S-au împărţit şi premii, toate sub egida “Parfum&stil”. Andi Moisescu şi Daniela Nane au fost maeştrii de ceremonie.

Doamne “gătite” care mai de care mai pompos, cu rochii de cocteil şi fără dres, cu pălărie sau cu fotă, s-au prezentat la o seară unică, de gală. Un oaspete de seamă, mai de emoţie, mai din grabă, a spart paharul de şampanie. Acelaşi oaspete, o lady in black, s-a aplecat delicat să ridice cioburile, dar – ghi­nion de neşansă! – efortul a fost atât de mare, încât pantalonii au cedat, dezvăluind în toată splendoarea un posterior “sugrumat” de o sforicică roşie.

 

SERVIRE PE ÎNTUNERIC. Show-ul a început când aerul condiţionat s-a dezlănţuit, din cauza fumului din sală. Tempe­ratura era atât de scăzută, de parcă ai fi crezut – vorba lui Andi Moisescu – că organizatorii au vrut să imortalizeze la propriu evenimentul (adică să-l refrigereze!), cu tot cu invitaţi. Atmosfera s-a mai încălzit puţin o dată cu acordurile muzicienilor din Rhapsody Chamber Orchestra. Laserele au început să danseze pe pereţi, inundând sala cu o lumină caldă. Ospătarii se chinuiau ca la baba-oarba să aducă farfuriile cu bucate, căci era prea întuneric să vadă pe unde păşesc. Iar mesenii mâncau în beznă, conformându-se cu regulile impuse de organizatori.

 

ALEA, ALEA... Roxana Ionescu şi Cristina Şoloc au fost vedetele care au urcat pe scenă să ajute la decernarea premiilor. Andi Moisescu a rugat-o pe Roxana să ţină puţin mai jos mapa de prezentare, pentru ca domnii să poată să-i admire bustul. Iar Cristina Şoloc, între două premii acordate, a avut timp să stea de vorbă cu maestrul de ceremonii. Au schimbat impresii despre băieţii lor, făcând recensământul la dinţişori... Din juriul care a decis ce produse din industria frumuseţii merită premiate au mai făcut parte şi Andra, Monica Davidescu, Raluca Moianu. Organizatorii şi-au dat toată silinţa ca totul să iasă impecabil, însă aerul condiţionat le-a stricat gala. După ce au fost împărţite toate premiile “Parfum&stil”, oamenii au părăsit în grabă sala, înainte ca sufletul să le îngheţe de atâta stil condiţionat.

 

dana.andronie@jurnalul.ro

×
Subiecte în articol: antimonden