x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Cheeky (Gabriela) cică-l iubeşte pe Lembit!

Cheeky (Gabriela) cică-l iubeşte pe Lembit!

de Marina Constantinoiu    |    04 Sep 2007   •   00:00
Cheeky (Gabriela) cică-l iubeşte pe Lembit!

Vă daţi seama că a trecut deja un an de cănd ne tot minunăm de cuplul Gabriela Irimia-Lembit Opik?

A trecut anul, iar Gabriela s-a decis să vorbească despre relaţia ei cu parlamentarul britanic. De fapt, Gabriela s-a decis să vorbească alături de sora (Monica) şi de mama sa (Margit). Şi a ales Mail on Sunday, pentru interviul său. "Cred că este indrăgostit de mine. Imi spune asta, deci trebuie să fie adevărat. Şi da, il iubesc", a mărturisit Gabriela.


IN VIZITA IN ROMANIA EI. Cele trei au povestit presei cum a fost cu vizita lui Opik in Romănia. Recent, acesta le-a vizitat in ţară, pentru că Gabriela se afla acasă, ţintuită la pat din cauza unei probleme renale. "A venit pentru cinci zile şi a avut grijă de mine", a explicat Gabriela. "Tratamentul in Londra n-a dat rezultate, aşa că tata mi-a aranjat să merg in Romănia", a mai explicat ea.


CONVALESCENTA. Potrivit Gabrielei, convalescenţa s-a "petrecut" la bunica ei. "Cănd a venit Lembit acolo, arătam foarte palidă - nu eram machiată, iar părul imi stătea ciufulit. Sora mea a stat lăngă mine tot timpul. La fel şi Lembit. A dormit cu mine şi a avut grijă de mine", a declarat Gabriela.


SUBIECTE TABU.
Starleta a adăugat că ea şi parlamentarul britanic au multe in comun, dar că sunt două lucruri pe care nu le discută niciodată. "Unul dintre ele il reprezintă banii. E mult prea devreme pentru aşa ceva. Nu cred că are mulţi bani, dar e foarte generos cu mine. Celălalt se referă la politică. Nu sunt şi nici nu voi fi vreodată interesată de aşa ceva", a mai spus Gabriela, dezvăluind, astfel, o faţă a parlamentarului pe care contribuabilul britanic probabil n-o cunoştea.

×
Subiecte în articol: antimonden