x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden "Chiloteii pasiunii" au bagat-o in spital

"Chiloteii pasiunii" au bagat-o in spital

19 Mai 2005   •   00:00

O gospodina din Tara Galilor a ajuns la spital dupa ce extazul produs de "chiloteii pasiunii" a fost atat de intens, incat a lesinat. Femeia si-a mai revenit abia dupa ce paramedicii au scos chiloteii orgasmatronici din functiune.

  • LUME, LUME...
  • "NUD PE O BANCA DIN PARC"

    Angajatii casei de licitatii "Christies" duc in brate opera artistului australian Wesley Walters, intitulata "Nud pe o banca din parc". "Christies" a scos-o la vanzare (pentru care organizatorii spera sa obtina cel putin 3.500 de dolari) alaturi de alte peste 200 de piese din colectia lui Joseph Brown

    Pistolar la 5 ani

    Un baietel de 5 ani din Texas a venit la gradinita inarmat cu un pistol. Din fericire, nimeni nu a fost ranit, insa autoritatile au inceput o ancheta pentru a se sti cum a ajuns micutul in posesia armei. Directorul gradinitei din Austin spune ca baietelul nu a avut nici cea mai mica intentie de a rani pe cineva, ci doar a vrut sa le arate colegilor pistolul.

    Lege - Cedezi locul sau iei amenda

    Statul australian Victoria a anuntat ca intentioneaza sa aplice amenzi de circa 500 de dolari australieni (380 de dolari americani) pasagerilor din mijloacele de transport in comun care nu cedeaza locul femeilor insarcinate. O reglementare prevede deja ca pasagerii sanatosi trebuie sa ofere locul persoanelor cu handicap sau in varsta. Un proiect de lege intentioneaza sa extinda aceasta obligatie in cazul femeilor insarcinate, pasagerilor care au rau de masina sau celor care au nevoie sa ramana in apropierea unei persoane care are grija de ei, precum asistentii sociali la domiciliu. Directorul transporturilor publice, Jim Betts, a indicat ca este vorba inainte de toate de o "enumerare" a obligatiilor pasagerilor si ca in realitate exista putine sanse ca ei sa fie sanctionati. "Este vorba de o simpla curtoazie in mijloacele de transport in comun, nu este vorba o reglementare implacabila, de sanctiuni drastice sau de a da jos calatorii", a declarat el presei.

    Razbunare - Atentat cu... vipere intr-o banca

    Un sud-african acuzat ca a dat drumul unor serpi veninosi intr-o filiala din Johannesburg a unei banci a explicat in fata judecatorului ca dorea sa strice imaginea institutiei cu care era in conflict. "Doream sa pun banca in dificultate pentru ca am depus eforturi timp de sapte ani, iar cazul meu nu a fost rezolvat", a explicat Abel Manamela, in varsta de 53 de ani, in fata unui tribunal din Johannesburg. Un angajat al bancii a fost muscat in timp ce incerca sa prinda una dintre cele cinci vipere extrem de periculoase. Manamela - acuzat de tentativa de asasinat - a explicat ca banca a refuzat sa ii dea inapoi o masina pe care i-o pusese sub sechestru, chiar daca intre timp si-a rezolvat situatia financiara.

    Lesin - "Chiloteii pasiunii" au bagat-o in spital

    O gospodina din Tara Galilor a ajuns la spital dupa ce extazul produs de "chiloteii pasiunii" a fost atat de intens, incat a lesinat. Femeia, in varsta de 33 de ani, se afla intr-un supermarket cand a cazut din picioare, lovindu-se la cap de rafturi. Paramedicii chemati la fata locului au constatat ca "victima", al carei nume nu a fost dat publicitatii, purta o pereche speciala de lenjerie intima dotata cu vibrator. Femeia si-a mai revenit abia dupa ce chiloteii orgasmatronici au fost scosi din functiune.

    Descoperire - Whisky vechi de 193 de ani

    Muncitorii veniti sa repare cosul de fum al unui semineu au descoperit o sticla de whisky ce dateaza de acum 193 de ani. Proprietarul casei, Kristin Foster, spune ca pe eticheta nu se mai distinge marca bauturii, insa se vede inscriptionat anul 1812. Patronul companiei ai carei oameni au facut descoperirea a declarat ca deseori gasesc "antichitati" ascunse prin zidurile caselor vechi. Printre acestea se numara inele, verighete, monede de argint sau chiar pantofi.

    Rubrica realizata de Adriana Paduraru
    ×
    Subiecte în articol: antimonden