x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Cine va realiza celebrul calendar Pirelli din 2021

Cine va realiza celebrul calendar Pirelli din 2021

09 Iun 2021   •   20:05
Cine va realiza celebrul calendar Pirelli din 2021

Cântărețul canadian Bryan Adams, care a fotografiat personaje renumite, printre care Amy Winehouse, John Boyega și Regina Elisabeta a II-a, va realiza cea mai recentă ediție a calendarului Pirelli, conform CNN.

„Sunt mândru să anunț că sunt fotograful calendarului Pirelli 2022”, a spus Adams într-un clip video postat pe rețelele sociale.

Lansat de compania italiană de anvelope Pirelli în anii 1960, calendarul a găzduit unele dintre cele mai mari modele din lume, de la Iman la Kate Moss. În fiecare an calendarul este realizat de un fotograf diferit, Annie Leibovitz, Mario Testino și Richard Avedon numărându-se printre cei solicitați anterior.

Calendarul de anul trecut a fost anulat din cauza pandemiei. Ediția din 2020, intitulată „Căutând-o pe Julieta”, a fost creația fotografului italian Paolo Roversi, care a distribuit un grup divers de femei, inclusiv pe Emma Watson, Yara Shahidi, Kristin Stewart și Rosalia pentru portretele artistice.

În calendarul anului 2019, Julia Garner, Gigi Hadid și dansatoarea de balet Misty Copeland s-au numărat printre vedetele prezentate. Portretele au fost făcute de fotograful Albert Watson.

Adams nu a dezvăluit tema calendarului său, deși a numit-o „proiect incitant” și a spus că vor fi disponibile mai multe informații în timpul verii.

Adams este mai cunoscut pentru muzica sa, dar a lucrat ca fotograf profesionist peste un deceniu. Portretele sale au fost prezentate inclusiv în galeria Saatchi din Londra și în Fotografiska din Stockholm, Suedia. Fotografiile sale de modă au apărut în publicații precum British Vogue și Harper's Bazaar.

Adams a fotografiat și veterani ai războiului din Afganistan și vânzători ambulanți fără adăpost din Marea Britanie.

Mediafax

×
Subiecte în articol: calendar pirelli