x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Ciobanu din Ploieşti va ajunge la Milano

Ciobanu din Ploieşti va ajunge la Milano

de Anca Stanescu    |    03 Aug 2007   •   00:00
Ciobanu din Ploieşti va ajunge la Milano

Concursul Look Model Of Year, ajuns la cea de-a cincea ediţie, a devenit marea şansă de promovare pe plan internaţional pentru Ciobanu Cătălina, o codană de 17 ani din Ploieşti.

La Hotelul Ramada Bucharest North, miercuri seară, un juriu exigent condus de preşedintele Elisabeta Lipă a evaluat şi apoi a dat verdictul final in cazul frumuseţii. Concursul Look Model Of Year, ajuns la cea de-a cincea ediţie, a devenit marea şansă de promovare pe plan internaţional pentru Ciobanu Cătălina, o codană de 17 ani din Ploieşti.

Patru fete şi doi băieţi focoşi din formaţia Star Fix au incălzit la inceput atmosfera deja saturată de obişnuitele conversaţii "de salon". Au făcut de toate: dansuri sportive, latino, dar şi un număr de tango. Atăt de veridic executat, incăt solista, ridicată cu foc de partenerul ei, a ajuns cu tocul pănă-n tavan. Prezentatorii Mihaela Şerban şi Eduard Ionescu s-au dovedit a fi şi ei plini de energie. Mihaela dorea mult să converseze. Chiar şi cu sala, căreia ii adresa tot felul de intrebări. "E o artistă extraordinară, nu?", a cerut ea opinia publicului după recitalul Andrei. "Daaa...", s-a auzit intr-un final de la mese, unde lumea incepuse să zămbească. "Doresc să descoperim noi talente, aşa că vă prezint un creator de modă care poate il va intrece şi pe Cătălin Botezatu", a mai spus Mihaela. O fi Mircea Stănuleţ talentat (şi, intr-adevăr, colecţia sa inspirată din viaţa pictoriţei Frida Kahlo s-a dovenit inedită), dar nu se face să prezici că va fi ăl mai tare de la prima prezentare-n Bucureşti.

NUMĂRUL UNU. Deşi erau anunţate 20 de concurente, pe podium nu au defilat decăt 16. Să fi intrat la apă restul, avănd in vedere precipitaţiile abundente de miercuri? Fetele s-au descurcat binişor, dovedind că le-au prins bine cele şapte zile de pregătire oferite de Hotelul Ramada. Elisabeta Lipă, preşedintele juriului, a urcat pe scenă şi din prea mult zel a incurcat puţin borcanele. "Locul 1 se acordă numărului 1!", a spus ea, rectificănd apoi cu umor: "De fapt, numărului 3. Ce să fac, dacă-mi place mereu numărul 1!".

Cu 1.000 de euro mai mult in cont

86-66-90. 1,80 şi 60 de kilograme. Aşa arată noua frumuseţe descoperită de Look Model Of Year. Numele ei: Cătălina Ciobanu (foto). Contul ei: mai mare cu 1.000 de euro de miercuri. Căştigătoarele locurilor al doilea şi al treilea se vor "consola" cu căte o excursie de şapte zile in Grecia. Iată-le pe norocoase: Carpan Otilia (argint) şi Georgescu Adriana (bronz). Ca să nu rămănă cu frumoasa-i buză umflată, şi sora ei geamănă, Georgescu Mihaela, concurentă la răndul ei, a devenit imaginea centrului de infrumuseţare Cosmopolitan Cosmetics. Mezina concursului, Păun Ramona Alexandra (15 ani), a primit premiul de popularitate, iar Frăncu Daniela Cristina din Piteşti a obţinut un premiu special.

×
Subiecte în articol: antimonden