x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden "Cipilica", un album jos pălăria!

"Cipilica", un album jos pălăria!

08 Mai 2009   •   00:00
"Cipilica", un album jos pălăria!

Ovidiu Mihăilescu, folkist, compozitor şi poet cu acte în regulă, lansează un nou album... şi jumătate! "Cipilica" va fi scoasă la 15 mai, la Silver Church, de la ora 18.00.



"Haide vino iară / În primăvara clară / Unde aştept cu o chitară gri / Haide în parcul veşted / Care-ţi scutură pe creştet flori de ceaţă cu petale sidefii / Hai pune-ţi cipilica şi vorbeşte cu mămica / Să-ţi dea voie anevoie ca să vii / Hai dă-ţi cu ruj pe buze / Ştiu un banc ce-o să te-amuze / Dar grăbeşte-te o dată dacă vii!" Grăbiţi-vă aşadar să răspundeţi unei invitaţii la folk autentic.

ROMANTISM ŞI TANDREŢE
Poet şi folkist, Ovidiu Mihăilescu nu mai aparţine unei generaţii, ci este iniţiatorul unui univers în care parodia, critica socială, dar şi romantistmul şi lirica inteligentă şi subtilă îşi găsesc loc într-o permanentă căutare a esenţialului.

Dacă primul său album - "Cowboy-ul Nelu" - conţinea sub pălăria cu boruri largi piese de satiră socială, noul album - denumit cu tandreţe "Cipilica" - scoate la iveală o faţă mai puţin "sălbatică" a cantautorului. 18 piese folk 100% românesc, 18 piese compuse integral de artist, iată ce conţine albumul care îl aduce pe Ovidiu Mihăilescu în faţa publicului într-o ipostază romantică, blândă, fără a neglija poetul din spatele folkistului şi grija pentru versuri cu semnificaţie profundă asupra naturii umane. Spectacolul de lansare va include momente speciale cu invitaţi speciali din lumea folkului: Mircea Baniciu, Mircea Vintilă, Marius Baţu, Alina Manole, Ţapinarii, iar alături de Ovidiu Mihăilescu vor cânta în diferite formule muzicale George Baicea, Adrian Cristescu, Sorin Zamfir şi Titus Constantin.

Albumul în sine reprezintă unul dintre cele mai ample materiale discografice de autor lansate în ultima perioadă. Pe lângă darurile muzicale şi invitaţii cu greutate, organizatorii mai scot din "Cipilică" o altă surpriză: primii 100 de spectatori care vor veni la lansare vor primi cadou din partea artistului câte o cipilică! Toate acestea se vor întâmpla la data de 15 mai, în Silver Church, începând cu ora 18:00. Costul unui bilet de intrare este de 20 ron.


×
Subiecte în articol: antimonden