x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Circ pe gheaţă la Sala Palatului!

Circ pe gheaţă la Sala Palatului!

27 Noi 2009   •   00:00

La începutul anului 2010, Agenţia Vreau Bilet propune un spectacol în care patinajul, arta coregrafică şi cea a circului se îmbină armonios pentru a crea o atmosferă feerică.



La 22 ianuarie 2010, începând cu ora 19:00, la Sala Palatului, "bucureştenii au ocazia unei experienţe complet inedite, în care soliştii uneia dintre cele mai apreciate trupe de balerini de circ pe gheaţă din lume vor demonstra ce înseamnă cu adevărat coregrafie acrobatică de înaltă dificultate".

"Moscow on Ice Circus" este un spectacol care a făcut înconjurul lumii, oferind de fiecare dată audienţei un standard de excelenţă în divertismentul live. Fondat de Iuri Nikulin, "Moscow on Ice Circus" prezintă producţii inovatoare, dansuri populare tradiţionale, clasice, pop, balet, precum şi numere de comedie pentru o ambianţă destinsă, relaxantă. Fiecare nouă reprezentaţie este unică oferind emoţii vibrante pentru cei prezenţi, indiferent de vârstă.

Preţul biletelor variază între 40 şi 100 de lei, în funcţie de categoria de loc, fiind disponibile în reţeaua Vreau Bilet (Unirea Shopping Center, et. 2), Pasajul Universităţii - agenţia Trident Touring, la Sala Palatului şi online prin www.vreaubilet.ro.

×
Subiecte în articol: antimonden