x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Claudiu, spaima peştilor

Claudiu, spaima peştilor

de Anca Stanescu    |    26 Aug 2007   •   00:00
Claudiu, spaima peştilor

Proverbul "Mai bine mai tărziu decăt niciodată" s-a adeverit vara asta şi in cazul celui mai zăpăcit dintre DJ-ii ProFM, pe numele lui Claudiu Sara (foto).

Proverbul "Mai bine mai tărziu decăt niciodată" s-a adeverit vara asta şi in cazul celui mai zăpăcit dintre DJ-ii ProFM, pe numele lui Claudiu Sara (foto). După ce s-a sucit şi răsucit pe toate părţile pănă să se hotărască spre ce meleaguri s-o pornească şi cu cine, Claudiu a reuşit intr-un final să plece. Şi nu singur, ci insoţit de iubita lui şi de o gaşcă veselă şi pusă pe distracţii. Ajuns in Mallorca,

DJ-ul ProFM a fost invitat de iubita sa la o oră de scuba diving. A reuşit să ajungă la 6 m sub apă, suficient pentru un incepător. "Senzaţia a fost fenomenală!", a povestit Claudiu, incăntat. Chiar dacă este născut in zodia taurului, n-a avut nici un fel de probleme cu acomodarea la mediul subacvatic. "Frica de apă nu-i de mine", a declarat el. "Cred că m-am născut jumătate peşte. Mă rog, n-am solzi pe spate şi nici nu depun icre, dar in rest chiar aşa mă simt."

Pe Claudiu l-a impresionat şi comportamentul peştilor:

"M-a distrat să-i sperii. Mergeam pănă in spatele lor şi-i ciupeam de coadă. Se intorceau panicaţi, mă priveau cu ochii holbaţi, iar apoi fugeau de rupeau... apa!", a povestit el.

×
Subiecte în articol: antimonden