x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Comunicatul saptamanii - Vesti rele de sarbatori bune

Comunicatul saptamanii - Vesti rele de sarbatori bune

de Cassa Loco    |    27 Dec 2006   •   00:00
Comunicatul saptamanii - Vesti rele de sarbatori bune

Toata lumea in acest moment trage concluzii, linii si deseneaza grafice, face topuri cu cei mai buni si cei mai bogati romani, cu cele mai sexy vedete sau ne spun care au fost cele mai importante scandaluri prin care am trecut. Eu o sa va dau in primul rand niste vesti proaste.

Toata lumea in acest moment trage concluzii, linii si deseneaza grafice, face topuri cu cei mai buni si cei mai bogati romani, cu cele mai sexy vedete sau ne spun care au fost cele mai importante scandaluri prin care am trecut. Eu o sa va dau in primul rand niste vesti proaste. Nu sariti prea sus de bucurie, pentru ca intrarea asta (ca vrem, ca nu vrem) in UE nu va aduce lapte si miere la robinet. A doua veste proasta e ca, desi ne transformam peste noapte in cetateni europeni (de parca pana acum am fi fost africani), politicienii nostri corupti, nesimtiti, isterici sau adormiti prin parlament nu pleaca nicaieri.

Dimpotriva! Raman aici pentru a-si baga mana pana la gat in sacul cu fonduri UE. Si, credeti-ma, la asta se pricep cel mai bine. Ar cam trebui sa trec la vestile bune, ca "asa se cade" in prag de an nou, insa mai sunt din astea rele! Piata va fi invadata de produse cu anumite standarde, iar cele romanesti vor disparea incet, dar sigur de pe rafturi. Si aici nu ma refer doar la mancare si imbracaminte, ci si la piata muzicala in care, fara doar si poate, noilor veniti le va fi infinit mai greu sa se impuna. Salut aparitia Kiss TV si stabilitatea Mtv, dar si disparitia TV K Lumea, care si-a facut datoria, insa era momentul sa ne mai lase cu productiile de o calitate jenanta. Astfel vor ramane in curand un maximum de 20 de trupe si interpreti "radio friendly" pe care ii vom vedea si pe posturile tv amintite, iar restul vor cobori in undregroundul unor posturi tv fantoma sau vor canta in continuare bine mersi la nunti, botezuri si alte evenimente de acest gen.

O veste proasta pentru cei care nu ne inghit este ca formatia Ca$$a Loco a ramas pe piata, iar de o luna are si primul produs, Mikey, ca suntem bine mersi si din studioul nostru ies piese pe care le auziti la radio, insa nici macar nu va ganditi ca sunt compuse de noi, ca avem in acest moment cel putin patru spoturi video realizate de noi pe posturile nationale de televiziune, ca la anul implinim sapte ani de la aparitia primului album, a deja celebrului clip "Fat Frumos", si zece ani de la infiintare, ca nu avem de gand sa ne lasam de meseria asta in ciuda faptului ca uneori frustratilor le intram in ochi, ca azi maine se implineste un an de cand scriem la Jurnalul National si as mai putea continua, insa de data asta ma opresc aici.

Ne revedem in aceste pagini la anul, adica peste vreo sapte-zece zile, dar, pana atunci, la Tg. Mures de Revelion, in Amsterdam in concediu si la Vatra Dornei ZECE week-end-uri, incepand cu primul din ianuarie la "Serbarile iernii".

Cu respect pentru cititorii celui mai serios cotidian, prieteni si fani, familii si dusmani SARBATORI LINISTITE!
Salut aparitia Kiss TV si stabilitatea Mtv, dar si disparitia TV K Lumea, care si-a facut datoria, insa era momentul sa ne mai lase cu productiile de o calitate jenanta.
×
Subiecte în articol: antimonden