x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Concediat pentru ca a baut alta bere

Concediat pentru ca a baut alta bere

18 Mai 2005   •   00:00

Ross Hopkins, angajat al unei companii de distributie a berii Budweiser, a fost concediat pentru ca a consumat alt tip de bere. "Mi s-a spus pur si simplu: «Noi iti dam de mancare si tu o dai la altii»", a declarat Hopkins.



  • LUME, LUME...

  • PODUL BROOKLYN IN "MINIATURA"

    Un grup de adolescenti de la Centrul pentruTehnologie din Essex a realizat o macheta a podului Brooklyn. Constructia "miniaturii" lungi de 8,22 m si inalte de 2,13 m a durat cinci luni. Insa munca elevilor nu a fost in zadar: podul este "leit fratele sau mai mare".

    Insecticidul a incendiat un cartier intreg

    Germanul Walter Mueller a reusit sa incendieze aproape un cartier intreg din cauza disperarii cu care incerca sa scape de gandaci. Dupa ce a-nchis toate geamurile, a epuizat cateva flacoane de insecticid puternic, apoi s-a asezat relaxat la calculator. A fost suficienta o scanteie "neprevazuta" pentru a aprinde gazele acumulate in incapere.

    Proces - Concediat pentru ca a baut alta bere

    Ross Hopkins, angajat al unei companii de distributie a berii Budweiser, a fost concediat pentru ca a fost vazut intr-un bar consumand alt tip de bere. "Mi s-a spus pur si simplu: «Noi iti dam de mancare si tu o dai la altii»", a declarat in fata instantei Hopkins, care a dat in judecata firma la care lucra. Potrivit legilor din Colorado, angajatii nu pot fi concediati pentru activitatile "prestate" in timpul liber. Reprezentantii American Eagle spun ca barbatul a pus in pericol interesele companiei.

    Nastere - Vacuta Nr. 5 are tripleti

    Vacutele par a se tine de batut recorduri. Dupa ce Lucy din Australia a reusit performanta de a da zilnic 107 litri de lapte, "sora" ei din Dakota de Nord, botezata Nr. 5, a dat nastere la tripleti. Proprietarul animalului, John Draxton, spune ca este nevoit sa hraneasca doi vitelusi cu biberonul, pentru ca mama lor nu are suficient lapte pentru toti trei. Profesorul Greg Lardy de la Universitatea de Stat din Dakota de Nord spune ca sansele ca o vaca sa fete tripleti sunt de 1 la 105.000.

    Germania - Trebuie sa demonstreze ca e vie

    O femeie in varsta de 80 de ani din Germania trebuie sa demonstreze ca nu este moarta. Martha Kruse a sunat la fondul de pensii dupa ce platile fusesera brusc stopate. Replica reprezentantilor Bundesknappschaft a lasat-o masca pe femeie: "Scuzati-ne, dar dumneavoastra ati murit pe 28 ianuarie!". Vocea Marthei nu a fost suficienta pentru a convinge angajatii fondului de pensii, asa ca femeia a fost nevoita sa ceara autoritatilor un act care sa certifice ca este in viata.

    Atractie - Profesoare obligate sa poarte sort

    Tinerele profesoare din orasul Indian Bhubaneswar au fost obligate de conducerea institutiei sa poarte sorturi peste tinuta obisnuita atunci cand intra in salile de clasa pentru a preda. Reprezentatele asociatiilor femeilor se arata revoltate de aceasta decizie. Directorul scolii, insa, sustine ca hotararea e urmarea fireasca a unui studiu care demonstreaza faptul ca baietilor din clasele superioare le este diminuata atentia din cauza formelor trupesti ale doamnelor profesoare. Asa ca solutia este ca acestea sa fie cat mai acoperite, pentru ca baietii sa se poata concentra la lectie.

    Indisciplina - Piticii exmatriculati pe capete

    Walter Gilliam, un cercetator de la Universitatea Yale, a condus un studiu care arata rata ingrijoratoare a exmatricularilor din institutiile de invatamant prescolar. Rezultatele arata ca peste 600 de copii cu varste intre 3 si 4 ani sunt indepartati din sistem, in fiecare an, in New York. Peste doua treimi dintre cei exmatriculati sunt baieti. De asemenea, copiii de culoare sunt respinsi in numar mai mare decat albii sau hispanicii. Responsabilii nu intampina nici o dificultate in a-i exmatricula pe cei cu un comportament inadecvat, pentru ca sistemul de invatamant prescolar nu e obligatoriu.

    Energie - Iedul si pittbull-ul nu sunt prieteni

    Un barbat din Colorado a crezut ca un iedut si un pittbull pot fi foarte buni prieteni. Ambii erau mititei, deci se obisnuia unul cu celalalt. Numai ca puiul de pittbull, mult mai jucaus, l-a stors de energie pe bietul ied, ba l-a mai si ranit. Ce-i drept, fara voie. Proprietarul celor doi puiuti, al carui nume nu a fost dat publicitatii, a fost acuzat de cruzime fata de animale, ofiterul Diane Milford instiintandu-l pe barbat ca cele doua animale nu sunt deloc compatibile si ca este ilegal sa cresti capre in oras.

    Rubrica realizata de Adriana Paduraru si Miruna Mihalcea
    ×
    Subiecte în articol: antimonden