x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Concerte sfinte de Sarbatori

Concerte sfinte de Sarbatori

02 Mai 2005   •   00:00

Nici in zilele de Sarbatori cantaretii n-au pierdut vremea. N-au ratat ocazia de a urca pe scena in prima sau a doua zi de Pasti.

  • de CATALINA IANCU
  • SaRBaTOARE COMPLETa. Flavius Buzil` (st~nga) de la Hara a [i muncit, dar a fost al`turi [i de familie
    Asiaticele au incercat sa scape de spectacole si sa-si petreaca mai mult timp cu familiile. Totusi, solistele au fost protagonistele unei actiuni caritabile. Interpretele au vizitat Centrul de Plasament din localitatea Vidra, judetul Ilfov. Anca, Sorana, Ianna si Alina le-au oferit o zi deosebita micutilor, caci au sustinut un recital pentru copii, au participat la jocurile lor si le-au dat autografe si casete cu muzica lor.

    LA MARE, LA SOARE. Fiindca anul acesta, Sfintele Sarbatori de Pasti au coincis cu ziua de 1 Mai, baietii de la Vank au concertat pe Litoral, mai exact la Mamaia. La fel si fetele de la Pops. Cei doi frati care compun trupa Rafman au sustinut un concert in Mangalia. Tot acolo si tot in prima zi de Pasti a semnat condica si trupa Alb si Negru, formata din Kamara si Andrei.

    A doua zi de Pasti, si Talismanii au fost pe scena. Duminica, bucurestenii au iesit in Parcul Tineretului sa asculte muzica buna. Au cantat Analia Seles, Bere Gratis, Trupa, Iris si Hara. Flavius Buzila, solistul ultimei trupe amintite, ne-a declarat ca anul acesta a avut o sarbatoare completa: a petrecut impreuna cu familia si a avut si concerte. "Am sustinut un recital de 40 de minute, a fost un public minunat. O admiratoare de-a noastra, care nu rateaza nici un concert, mi-a adus un ou incondeiat, pictat chiar de ea. Fiindca eu si sora mea n-am putut pleca din Bucuresti, au venit parintii si cu nepotelele noastre de la Bistrita." Membrii trupei Antract nu s-au putut intalni de Inviere, in schimb, au recuperat a doua zi, cand au sustinut un concert in fata Teatrului National. Asadar, s-a dat startul la cantari in aer liber si la plecari pe Litoral.

    ×
    Subiecte în articol: antimonden