x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Cornel Constantiniu a cantat la Opera

Cornel Constantiniu a cantat la Opera

14 Dec 2004   •   00:00

MONDEN
Vedete de vedete au venit la Premiile VIP. Au zambit la camera Andreea Raicu, Nana Falemi, Sergiu Nicolaescu, Ion Lucian, Sistem, Miki etc.
CATALINA IANCU, CRISTINA OLOGEANU

CONSECVENTA. Cornel Constantiniu a ramas un trubadur, "chiar daca lumea s-a modernizat"
Sub cupola Operei Romane, revista VIP a reunit, luni seara, multe personalitati. Doar Robert Turcescu se grabea ca si cum ar fi pierdut trenul: "Hai ca vreau sa iau premiul si sa plec. Sunt contracronometru, in cateva clipe intru in direct". Ca un gazetar care se respecta, Ion Cristoiu spune, de fiecare data, ceva inteligent. "M-ati prezentat atat de frumos, incat am crezut ca eu iau premiul", a spus reputatul analist. Si l-a premiat pe castigatorul Turcescu.

"Anuntatorul" Ionut Popescu a declarat ca premiantul pe care-l va prezenta e un fel de institutie nationala. Marius Tuca, fiindca despre el este vorba, a declarat ca este ultimul premiu pe care-l primeste, deoarece vrea sa lase loc si altora. "Am avut un destin romantic. Am fost cerut in casatorie de meseria de gazetar". Tuca a mai adaugat ca, atunci cand primeste un premiu, fetita lui, Daria, il asaza frumos in rand cu celelalte trofee si incepe sa le numere".

LUPU’ FARA COSTUM. Leonard Doroftei a incurcat opereta cu Opera. "Ma gandeam sa fiu la costum daca vin aici, la opereta. Dar m-am razgandit. Lupu-si schimba parul, dar naravul, ba! Ce mi-am zis? Blugi am, ciocate am, oleaca di bataie stiu…" Mosu’ a tot topait pe scena pentru a ajunge la inaltimea Elisabetei Lipa, careia i-a inmanat premiul. Silviu Petcu si Cristi Gretcu s-au dat iarasi in spectacol. Cand Gretcu si-a pus pe nas ochelarii "iliescieni", asa de tare s-a ras in sala, incat aproape ca nu se mai auzea ce spune artistul.

Click pentru a mari imaginea
OLIMPICI. Elisabeta Lipa s-a aplecat n fata lui Doroftei. Fiindca acesta voia s-o pupe

DOI PENTRU UNU! Revista VIP a reusit sa aduca pe scena o surpriza de proportii: Cornel Constantiniu a cantat, in direct, pentru prima data dupa operatie. Artistul a ridicat sala in picioare, inainte chiar de a interpreta celebrul slagar "Eu sunt un trubadur". Solistul le-a multumit celor care l-au ajutat, familiei si cainelui sau, Costica. Seara s-a incheiat cu "Omul anului", la care au fost trei nominalizati: Maia Morgenstern, Marius Tuca si antrenorii echipei de gimnastica feminina. Omul anului au fost, de fapt, doi: Octavian Belu si Mariana Bitang. Fiindca Belu se afla in aer (la propriu), adica in avion, Mariana Bitang, care a venit sa ridice premiul, si-a cam intepat contracandidatii: "N-am sa vorbesc atat de mult precum domnul Tuca. Si, nu fiti suparata, doamna Maia, premiul acesta va inlocui Oscarul de anul viitor!"

.

Click pentru a mari imaginea Click pentru a mari imaginea
ECHIPA. "Omul anului" au fost doi: Mariana Bitang pe scena, iar Octavian Belu… n avion
DIVERTIS…MENT. Gretcu-"Iliescu" a avut o "convorbire" cu Nastase, pentru a-i invita pe Holografi sa cante in Congo

.

.

.

.

.

.

PREMII SI PREMIANTI
Revista VIP a acordat 18 premii, castigatorul fiecarei categorii fiind desemnat de cititorii revistei. Cristian Brancu, directorul editorial al publicatiei saptamanale, a declarat ca, pentru aceste premii, s-au primit 15.624 de mesaje.
  • Categoria televiziune: Robert Turcescu
  • Categoria radio/presa scrisa: Marius Tuca
  • Categoria folclor: Irina Loghin
  • Categoria moda: Catalin Botezatu
  • Categoria muzica pop/rock: Holograf
  • Categoria eleganta: Marko Bela
  • Categoria contributie la dezvoltarea societatii: dr. Ioan Lascar
  • Categoria sport: Elisabeta Lipa
  • Categoria evenimentul anului: Festivalul Artelor
  • Categoria divertisment: Divertis
  • Categoria lumea afacerilor: Marius Ghenea (Flanco)
  • Categoria teatru/film: Maia Morgenstern
  • Categoria omul anului: Mariana Bitang si Octavian Belu
  • Premii speciale: Carmen Palade (Unirea Shopping Center), Dorel Constantin Onaca, Florina Vizinteanu (singura femeie care conduce o firma de asigurari - Omniasig), Ion Radoi si Dragos Seuleanu.
  • NUMAR CU BALET
    Evenimentul a avut mai multe acte, ca la opera. Momentele de decernare a trofeelor au fost intercalate cu "prestatii" artistice. Cei care au spart gheata au fost baietii de la Stigma. Au cantat, imbracati la patru ace, piesa care da titlul noului lor album: "Copilul rau". Iar cantecul a fost "ilustrat" de un numar de balet al caror protagonisti au fost Monica Petrica, Corina Dumitrescu si Razvan Mazilu. Au mai cantat Ducu Bertzi, Holograf, Nicolae Voiculet. Cu toate acestea, scena i-a apartinut, in intregime, lui Cornel Constantiniu.
    ×
    Subiecte în articol: antimonden categoria