x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Cozi de VIP-uri la Maternitate şi la Sfat

Cozi de VIP-uri la Maternitate şi la Sfat

de Anca Stanescu    |    16 Dec 2007   •   00:00
Cozi de VIP-uri la  Maternitate şi la Sfat
Sursa foto: Marin Raica/

Barza şi Cupidon au avut multă treabă anul ăsta. Au poposit la case mari, transformănd sexoasele noastre VIP-uri in mămici, tătici şi miri cu ştaif.

Barza şi Cupidon au avut multă treabă anul ăsta. Au poposit la case mari, transformănd sexoasele noastre VIP-uri in mămici, tătici şi miri cu ştaif.

După ce a trăit totul la Maximum/s in acest an, Adriana Bahmuţeanu şi-a incununat relaţia cu aprigul Prigoană printr-un prunc de nota 10! Felicitările, masa şi dansul au fost date deja (pentru micuţ), iar părinţii săi le vor mai aştepta pănă in primăvara lui 2008. Irina Columbeanu-n direct l-a tăiat chiar şi pe Dan Diaconescu. E ceva să realizezi audienţă şi să ai propria ta emisiune ("Irina by Monica Columbeanu") in timp ce vii pe lume. Anul s-a incheiat la fel de prolific pentru micuţă, ea prezentănd, cu eleganţă, moda la pieptul mamei.


DE LA BAL LA SPITAL. Să faci mişcare cănd eşti gravidă e bine. Dar să te iei la intrecere cu lăutarii şi să dansezi pe rupte, asta da aventură la nouă luni (de sarcină). Rocsana Marcu n-a stat pe gănduri. Totul s-a terminat insă cu bine. Va moşteni oare Mayra neastămpărul mamei? Are tăticul cu Har(a), Flavius Buzilă, o fată ce-i seamănă leit? Are! Sanda Ladoşi a devenit mămică in februarie, insă işi mai doreşte un copil. Dana Nălbaru este mamă din ianuarie şi-i tare măndră de fiica ei, Sofia.


SE PREG
ĂTESC. Şut, goool şi inel! Diana Munteanu vrea să-l facă tătic pe (incă) proaspătul ei soţ, Claudiu Niculescu, şi asta căt mai repede. Nu-i aşa amar Pelin(el)ul. Cristian Boureanu poate confirma. Nunta dintre acesta şi Valentina, desfăşurată la Grădina Botanică din Bucureşti, a străns vreo 500 de persoane. Imediat după nuntă, cei doi s-au pus pe lucru… la o vilă din Capitală. Bebele este programat puţin mai tărziu. Ileana Lazariuc va deveni şi ea mamă in 2008, eveniment care, poate, va coincide şi cu uniunea oficială dintre ea şi Ion Ion Ţiriac. Andreea Marin mai are de aşteptat foarte puţin pănă va deveni mămică. Există şanse ca Violeta, fetiţa pe care o aşteaptă, să-şi facă intrarea in lume in preajma zilei de naştere a vedetei, la 22 decembrie.

NUNŢI CU ŞTAIF. O dată cu inceputul toamnei, Julia Chelaru, intr-o rochie tip sirenă, s-a căsătorit cu iubitul său, Bogdan. Ei au avut incă o idee inedită, aceea de a-şi grava verighetele cu o declaraţie de dragoste in limba elfă, folosită in cartea şi filmul "Stăpănul inelelor". Pentru petrecere, aceştia au ales Crowne Plaza, iar in privinţa meniului, au rămas fideli preparatelor tradiţionale romăneşti. Dan Bursuc s-a cununat cu aleasa-i Gina printr-un spectacol ce-a costat 500.000 de euro. Icrele negre, şampania de lux, fructele de mare şi brănzeturile franţuzeşti cu nuci şi struguri uşurează grav buzunarele. Să vină şi torturile! Manelistul a comandat la propria-i nuntă trei, două de căte 90 de kg şi altul reprezentănd-o in mărime naturală pe Adriana, fiica sa, in vărstă de 10 ani. Adrian Minune şi-a oficializat şi el după ani buni relaţia cu focoasa Cati. Cei doi i-au năşit apoi pe Florin Salam şi pe Ştefania. Aceştia au inchiriat pentru cununia religioasă un hotel tocmai in Antalya. Verighetele le-au fost făurite de unul dintre cei mai buni bijutieri turci. Mireasa a primit un cadou in valoare de 120.000 de euro, reprezentat de colier şi un inel uriaş. Dacă se poartă...

MIRESE CU BURTICĂ. Din această categorie fac parte Roxana Ciuhulescu, Issa (fostă Elegance), Cristina Spătar şi Daciana Sărbu. Deşi a lăsat-o mai moale cu distracţiile, prima nu a renunţat total la adrenalină. Issa se simte liniştită şi implinită alături de soţul său, iar Cristina Spătar tocmai a descoperit că mai importante decăt apelativele de "prinţesă" şi "regină" sunt cele de "soţie" şi "mamă". Căt despre Daciana, aceasta va deveni mămică in aprilie anul viitor. Dacă Anul Porcului de Foc contabilizează atătea nunţi şi naşteri, ce s-ar mai putea intămpla in 2008, Anul Şobolanului de Pămănt?

Economii

Şi incă o premieră in 2007: o nuntă pe Neve. Mirii s-au văzut, s-au plăcut (ori nu), s-au luat cu acte, apoi au fost poftiţi tocmai in Bali, pentru a se cunoaşte mai bine. Au revenit şi-au fost din nou poftiţi intr-un apartament dotat cu toate cele. Deocamdată nu s-a auzit nici o ceartă serioasă-n noul "paradis" domestic. Probabil că protagoniştii au apelat cu incredere la proverbul "Pofta vine măncănd". Cu atăt mai mult cu căt cazarea şi distracţia fiindu-le asigurate ceva timp, şi-au putut păstra economiile pentru hrană... Oare banii şi confortul le vor aduce şi fericirea? Rămăne de văzut.

anca.stanescu@jurnalul.ro

×
Subiecte în articol: antimonden