x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Cristina Spătar a luat primul bronz, iar fiul ei de şase luni a jucat tenis

Cristina Spătar a luat primul bronz, iar fiul ei de şase luni a jucat tenis

04 Mai 2010   •   00:00

Nu e vorba de nici o medalie de bronz, de nici un loc 3 în vreo competiţie, ci de bronzul căpătat în urma expunerii la soare. PR-ul Steluţa Negoiţă, care mai e cică şi specialist în domeniu, după semnătura pe care şi-a ataşat-o la comunicatul de presă, a reuşit să ne facă inima să tresalte de emoţie la citirea ştirii cu titlul "Cristina Spătar ­ primul bronz pe anul acesta, de 1 Mai, la Bran!".

Bref, cântăreaţa, soţul şi copilul şi-au petrecut minivacanţa de 1 Mai la Bran. Fireşte, "micuţul Albert s-a simţit foarte bine în această călătorie, care a fost, de altfel, şi prima lui vacanţă, întinsă pe doar câteva zile, ce-i drept", ne spune specialista Steluţa.

Întocmai precum oricărui alt copil atât de mic, băieţelului i-au plăcut soarele şi aerul curat, care l-au obosit şi l-au făcut să doarmă buştean.
Vă daţi seama ce redundante ar fi ştirile din tabloide, dacă toate tinerele mămici ­ "vedete" sau anonime ­ ar da zilnic declaraţii despre ce cuminţi au fost copiii lor în parc sau la munte? Nici n-ar mai fi loc de alte subiecte în presă! Dar Steluţa a reuşit să scoată propria ştire din monotonul tabloidelor utopice rezervând, pentru final, bomba: "Cristina, Albert şi Alin au petrecut foarte mult timp în aer liber, fie că au stat la piscină şi s-au bronzat prima dată pe anul acesta, fie că au mers în plimbări sau au jucat tenis".

Serios, Steluţa, ai cumva şi o filmare cu micuţul Albert jucând tenis? Nu de alta, dar e o performanţă teribilă să joci tenis la doar şase luni şi jumătate, cât are acum Albert!

×
Subiecte în articol: antimonden