x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Cu dedicatie - Balada pentru Luciu

Cu dedicatie - Balada pentru Luciu

de Simona Ecovoiu    |    13 Dec 2005   •   00:00
Cu dedicatie - Balada pentru Luciu

Simpaticul Axinte de la Vacanta Mare si-a facut un obicei din a lua peste picior anumite vedete romanesti.

FARA RECLAMATII. N-a scapat de gura lui nici macar Nicoleta Luciu (foto), aflata in prezent pe culmile gloriei, atat datorita look-ului sau de invidiat, cat si al rolului din telenovela "Lacrimi de iubire", difuzata de postul Acasa TV. Axinte i-a dedicat acesteia o balada, pe care actorul o prezinta in fiecare spectacol al sau: "Trandafir cu patru fire, joci in «Lacrimi de iubire»/ Ca povestea este ciuciu, ca si Nicoleta Luciu/ Care cand s-a dezbracat ceva ni s-a ridicat/ Trandafir cu floare lata, tine-o, Doamne, dezbracata/ Cand si-a aratat buricul, a facut infarct bunicul/ Si pe tata l-am prins iar cu mana in buzunar/. Trandafir cu floare fina, mai arata-ne o piscina si roaga-l pe nea Viziru sa-si ridice patrafirul/ Sa o lase in chiloti, sa ne bucuram cu toti".

PATRON DE TREABA. Axinte nu a primit niciodata reclamatii de la colegii lui de breasla luati la misto, semn ca stiu de gluma. Nici macar Adrian Sarbu, patronul postului PRO TV, nu l-a urecheat, cand el si colegii lui au difuzat pe post mai multe glumite pe seama boss-ului: "E baiat destept, stie sa primeasca o gluma buna. Nu ne-a chemat la raport, nu ne-a taiat din salariu si nici afara nu ne-a dat", spune Axinte.

TALENTE
"Trandafir cu patru fire, joci in «Lacrimi de iubire»/ Ca povestea este ciuciu, ca si Nicoleta Luciu/ Care cand s-a dezbracat ceva ni s-a ridicat..."
Axinte - Vacanta Mare

×
Subiecte în articol: antimonden